Tarih: 26.02.2016 15:31

Paralel Oyunu Sivas Postası Bozacak!

Facebook Twitter Linked-in

 

Cumhuriyet Üniversitesi seçimlere odaklandı. Kartların yavaş yavaş açıldığı üniversitede, durumlar yavaş yavaş netleşirken, 100 civarında oylarının olduğunu iddia eden lakin gerçekte bu kadar oylarının olmadığı bilinen Paralel Yapı mensuplarının, üniversite seçimlerini sessizce analiz ettikleri bilgisinde ulaşıldı.

Herkes safını netleştirirken, Paralel Yapı mensuplarının tarafsız gibi gözüktükleri lakin aylar önce bir aday üzerinde ittifak ettikleri haber merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında.

O adayın adını, kamuoyu ile paylaşmayıp, o adayın kazanması durumunda Üniversitede etkin olmayı amaçlayan Paralel yapının, bu oyununu çözen SİVAS POSTASI GAZETESİ, bu adayın ismini ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacak.

Üniversite kaynakları PARALEL YAPI oylarının iddia edildiği gibi 100 değil, olsa olsa açık gizli olanlarla birlikte 50 civarında olduğunu dile getiriyorlar.

Sivas´ın tek ÖZGÜR GAZETESİ olan SİVAS POSTASI, halkın ve şehrin geleceği için doğruları yazıp, hiçbir güç ve güç odağından çekinmeyerek her gerçeği kamuoyu ile paylaşacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —