Tarih: 02.11.2015 19:27

Paralel Yapı İyice Şaşırdı!

Facebook Twitter Linked-in

 

Ülkenin milli değerleri ile barışık olmayan, Dış güçlerle yıllardır içli dışlı olan Paralel Yapının ihaneti muhafazakar camia tarafından sert bir şekilde eleştiri alıyor.

Tabandaki gariban vatandaşların duygu ve emeklerini sömürerek, ülke dışı güçlerle iş birliği yaptığı iddia edilen PARALEL YAPI´nın, seçim sürecinde gösterdiği tuhaf çaba ise hayretle izlendi.

Özellikle HDP sözcülerini ekranları ve gazetelerinden eksik etmeyen Paralel Yapı´nın bu davranışı Sivas´ta sert bir şekilde eleştiriliyor.

Gazeteleri okunmamasına rağmen, neredeyse her apartmanın girişine ücretsiz konulurken, pek çok Sivaslı´nın bu gazeteleri çöpe attıkları biliniyor.

1 Kasım Pazar Günü Sivas´taki paralel yapı mensuplarının uygulamaları ise kan durduracak mahiyette oldu.

Kendi cemaat mensuplarına birebir veya SMS yolu ile ulaşan Paralel Yapı´nın, seçim günü, ?Lehep Suresi, Hacet Duası ve Fetih Suresini? okumalarını isteyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın, seçimi kaybetmesi için dua ettikleri haber merkezimize ulaştı.

İslami değerleri bile, kendi şahsi ihtirasları için kullanmaktan geri durmayan Paralel Yapı´nın, bu ihanet dolu girişimi, duyanlarca sert bir şekilde eleştirildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —