Tarih: 11.12.2015 17:06

Paralel Yapı´ya Darbe

Facebook Twitter Linked-in

 

?Tabanı ibadet, ortası ticaret ve üst tabakası ihanet içinde olan? PARALEL YAPI´ya Sivas´ta operasyon yapıldı. Sivas kamuoyunda bilinen lakin kimsenin ses çıkarmadığı ?ARSALARIN AKTARIMI? usulsüzlüğü iddiası ile büyük bir operasyon gerçekleştirildi.

Pek çok ilde PARALEL YAPI´ya karşı operasyonlar yapılırken, Sivas´ta sessiz kalınması anlaşılamıyordu. Bazı isimlerin gözaltına alındığı Paralel Yapı Operasyonunun daha da genişleyeceği sanılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın bu ihanet şebekesi ile ısrarla mücadelesine rağmen, Sivas´ta yaprak kımıldamaması şiddetle eleştiriliyordu.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü´nün şikayet üzerine başlattığı operasyonda, Sivas´tan 9, kişi gözaltına alındı. Gözaltılar arasında bulunan iş adamları ve dernek yöneticilerinin, hayırsever vatandaşların dini duygularını istismar ederek arsalarını ´paralel yapı´ya ait kuruluşlara aktardıkları öne sürüldü.

Bazı derneklere sızan ?Paralel İhanet Çetesinin? o derneğin ismini kullanarak, arsaları ele geçirip Paralel okul ve dersanelerin hizmetine sundukları iddia edildi.

Bu operasyonu konuşan şehir şimdi yeni bir adım atılıp atılmayacağını merak ediyor.

Özellikle PARALEL İHANET ŞEBEKESİ´nin, siyasi ve bürokrat ayağı merak ediliyor.

Sivas´ta bazı siyasiler veya bürokratların paralel yapı ile içli dışlı olup olmadıkları sorgulanıyor.

Bir diğer merak edilen husus ise, PARALEL ihanet çetesinin, kendilerini kamufle etmek için neler yaptıkları ve hangi yavru cemaate sırtlarını dayadıkları merak ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —