Peh, Peh, Peh!

Peh, Peh, Peh!

Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneğinin, ?Kent Kimliğinin Şehrin Meydanlarına yansıması? konulu düzenlediği toplantının konuğu Başkan AYDIN idi. Somut projelerin hayata geçmesi için entelektüel düşünceler üretmek yerine dedikodu odaklı çıkışlar ise ko

 

Çiğ köfte, kuruyemiş ve kahvaltı odaklı STK´lar, şehir yöneticilerini konuk edince mutluluktan ağızlarının kulaklarına vardığı gözlemleniyor.

Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneğine konuk olan AYDIN, ?SİVAS sanki uçuyor da SİVAS POSTASI engel oluyormuş? gibi eleştiride bulunması komik ötesi komik bulundu.

 

 Biz de SORUYORUZ?

--Aydın şehri BATI ŞEHİRLERİ gibi abad etti de SİVAS POSTASI mı engel oldu?

--Kızılırmak´ta sandallar yüzdürdü de SİVAS POSTASI mı engel oldu?

--Kızılırmak´ı ayaz değil de bahar çöktü de SİVAS POSTASI mı engel oldu?

--Kale Projesi gerçekleşecekti de SİVAS POSTASI mı engel oldu?

--Trafik sorununu çözecekti de SİVAS POSTASI mı engel oldu?

--Alçıdan Belediye BAŞKANLARI büstü yapacaktı da SİVAS POSTASI mı engel oldu?

--Şehrin ?ÇİVİ ÜRETİM? ticareti arttı da SİVAS POSTASI mı engel oldu?

--Ev fiyatları düştü de SİVAS POSTASI mı engel oldu?

--Kızılırmak´ın hemen dibine konutlar yapılmayacaktı da SİVAS POSTASI mı engel oldu?

--İmar tadilatları yapılmayacaktı da SİVAS POSTASI mı yaptı?

--SİVAS´ta işsizlik bitecekti de SİVAS POSTASI mı engel oldu?

--Trileçe tatlısı milli tatlı olacaktı da SİVAS POTASI mı engelledi?

-- Başkan ve ekibi İSPANYA seferinden sonra BAYIR BUCAK´ta RUS üzerine sefer edecekti de SİVAS POSTASI mı engelledi?

NOT: Orada bulunan gazeteci, ekonomist, öğretim üyesi, stk üyesi gibi kendini elit görüp entelektüel kısvesini taşıyıp "dut yemiş bülbül gibi oturan, "padişahım çok yaşacı" şahıslara, "eleştiri kültürünün güzel birşey olduğundan bahsetmedikleri için" hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz!

Aynı zamanda bu tür STK´ların "şahsi işleri" haricinde şehir adına hangi ciddi projeleri ortaya koydukları kamuoyu tarafından merak ediliyor.

 



Anahtar Kelimeler:
Gizlisakli
9.05.2016 17:29:15
Sivas postası bununla uğraşacağına hangi rektör adayıyla kankası hangi tarikat dan icazet alıyor? fotoğrafları dolaşıyor onları araşatırınız

ismail hoca
12.05.2016 13:24:33
6 aydır Kardeşler mahallesinden ev arıyorum. ağzını açan bin lira diyor. olur mu öyle şey maaşın tam yarısını verelim diyorum bende. bir mahalle icad ettiler, neymiş hastaneye yakınmış. lan ne yapıyım hastaneyi hergün hastane manzarası mı seyredecem. 14-15 katlı siteler yapılıyor, mahallenin küçük bir ilkokul ortaokulu var, lise yok, bölge parkı yok, imam hatip lisesi yada ortaokulu yok, adam gibi bir camissi yok!. hangi akla hizmet ediyor bunlar. bir de fiyatlar almış başını gidiyor. Kardeşim bu şehirde sanayi yok, turizm yok, külüt yok, sant yok, orman yok, deniz yok, okyanus yok bu fiyatlar neyin nesi yav Allahtan korkun. bu şehirde yaşamak için üste para vermek lazım. Bu ev fiyatlarının sebebi olan başta belediyeciler olmak üzere Ruz-ı mahşerde iki elim yakalarında olacak.

İsmail hocam
22.05.2016 01:36:18
Madem o kadar kötü kardeşler mahallesi(ki aynı fikirdeyim) ne etmeye 6 aydır ev arıyon orada