PÜRLÜ´ye Kötü Haber!

PÜRLÜ´ye Kötü Haber!

Bürokrasideki şekillenmeleri günler önce ?kripto? bilgiler ile ifşa eden ?BAŞKENTÇİ? isimli TWEETER kullanıcısı yeni bir bilgi ile dikkatleri üzerine çekti. Bu bilgiye göre İl Kültür Müdürleri listesinin hazırlandığı ve başarısız olanların da değiştirilec

 

Devletin PARALEL yapı ile mücadelesi devam ederken, atıl bir şekilde başarı gösteremeyen bürokratlar ile de mücadelesi devam ediyor. Bu minvalde keskin bir adım ile İl Kültür Müdürleri listesinin hazırlandığı bilgisine ulaşıldı.

BAŞKENTÇİ isimli tweeter kullanıcısının ortaya atiği iddia yine gündemde. Bürokratik şekillenmeleri aylar önce bilen ve Ak Parti Genel Merkez içinde olduğu sanılan kullanıcının attığı tweetlere göre Kültür Müdürleri değişecek.

Kültür Müdürleri listesinin hazırlandığı ve bu listenin içinde 10 yılı aşkın bir süredir Sivas´ı kültür çalışmalarına hasret bırakan PÜRLÜ´nün de olduğu iddia edilmekte..

Bu haber akabinde PÜRLÜ´nün telaşa kapılacağı ve NİHAT GÜL eksenli temaslara girerek, görevde 65 yaşına kadar kalmaya çalışacağı ifade ediliyor.

Özellikle geçtiğimiz yıllarda görevden alınması söz konusu olduğunda kendisini Ak Parti İl teşkilatı tarafından korumaya aldırdığı biliniyor.

Tarafsız gözlemciler mutlaka Kültür´ün başına işinin ehli yetkin, donanımlı, genç enerjik isimlerin getirilmesi gerektiğini belirtiyorlar.



Anahtar Kelimeler: PÜRLÜ Kötü Haber