RAHAT BIRAKIN ADAM ÇALIŞSIN

RAHAT BIRAKIN ADAM ÇALIŞSIN

Belediye Başkanı Aydın’a ziyaretçi akını devam ediyor. Neredeyse şehrin tamamı, işini gücünü bırakıp belediyeye akın ediyor. Eline bir çiçek alan birçok insan, yanına da on kişi takarak soluğu Belediyede alıyor. Bu ziyaretlerin, bir yıl sürmesinden

Genelde kışları kahvelerde, yazları ise azıcık çalışma sonrasında gölge yerleri tercih edip, zinhar çalışma ile bir türlü ünsiyet kuramayan şehir ahalisi, geçen haftalarda yaşanan seçim sonu ipi göğüsleyen Sami AYDIN’ın yanına gidip hayırlı olsun demeye devam ediyor.

Ne kadar dernek vakıf, sivil toplum ne varsa, bir cümlesi, daha çok gözükmek için telefonla adam toplayıp Belediyeye akın ediyorlar.

Belediye Başkanı Sami AYDIN’a hayırlı olsun demek için yarışan Sivaslılar, Başkana adeta soluk aldırmıyorlar.

Bunun yanı sıra, bir çok kurum yöneticisi de Belediyeye gelerek hayırlı olsun demeye devam ediyorlar.

Bu ziyaretlerin artık bitmesi gerektiğini dile getiren bir çok Sivaslı, şehrin dağ gibi sorunları dururken, bu ziyaretle vakit öldürmenin zamanı değil diye görüşlerini dile getiriyorlar.

Sivas’ın KIZILIRMAK PROJESİNİ konuşması gerektiği, KALE EVLERİ PROJESİ’nin beklediği, GÖK EVİ’ni bütün bilim meraklılarının heyecanla arzuladığı vurgulanıyor.

Kent Meydanının genişletilmesi hususunda eski Jandarma Lojmanlarının yıkılarak yeşil alana çevrilmesi de heyecanla bekleniyor.

Tarihi Jandarma Binası’nın da Belediyeye devredilmesi için biran önce harekete geçilmesi kamuoyu tarafından arzulanıyor.