Rahmi GÜNAY BELEDİYECİLİĞİ Mİ?..

Rahmi GÜNAY BELEDİYECİLİĞİ Mİ?..

BELEDİYE'nin büyük projeler yerine halkı "ayakkabı dağıttık dağıtacağız"türü magazinsel uğraşlara dahil etmesi şaşkınlıkla izleniyor. Böyle bir yaklaşımın bir zamanların Belediye Başkanı Rahmi GÜNAY'ı anımsattığı da belirtiliyor.

SPHM ÖZEL HABER

Şehirlerin potansiyelini geleceğe bağlayarak modern düşünceler inşa etme amacı taşıması iktiza eden BELEDİYENİN, şehri bir ayakkabı alma verme işi ile dar alanda paslaşmaya sokması ibretle takip ediliyor. Bayanlara özel uygulanan kampanya günlerce şehirde konuşulurken, halkın parası ile bu denli büyük bir magazinsel ritüele SİVAS'ı hapsetmek üzüntü ile karşılanıyor.

Halkın parası ile halka verilecek olan ayakkabıları eleştiren SİVAS halkı, daha önemli çalışmaları beklediklerini dile getiriyorlar. Erkekler ise "nasıl olsa bizim paramız bize de ayakkabı verilsin bari" diye serzenişte bulunuyorlar.

Belediyenin bu tür yaklaşımlarının bir zamanların Belediye Başkanı Rahmi GÜNAY'ı hatırlattığı da yorumlanıyor. BAŞKAN Bilgin'in Rahmi GÜNAY'I ÖRNEK ALDIĞI DA GELEN HABERLER ARASINDA....



Anahtar Kelimeler: Rahmi GÜNAY BELEDİYECİLİĞİ ?..