RECEP İVEDİK İZLEYEN GERİ ZEKÂLIDIR

RECEP İVEDİK İZLEYEN GERİ ZEKÂLIDIR

Sivas’ta da birçok insan tarafından izlenen Recep İvedik, izlenme rekorunu kırıyor. “Düğün Dernek” ile at başı yarışan, hatta onu da geçen Recep İvedik 4 için Şovmen Okan Bayülgen’den ilginç bir analiz geldi. Bayülgen, Recep İvedik

RECEP İVEDİK İZLEYEN GERİ ZEKÂLIDIR

Sivas’ta da birçok insan tarafından izlenen Recep İvedik, izlenme rekorunu kırıyor. “Düğün Dernek” ile at başı yarışan, hatta onu da geçen Recep İvedik 4 için Şovmen Okan Bayülgen’den ilginç bir analiz geldi. Bayülgen, Recep İvedik izleyenlere geri zekâlı göndermesi yaptı.

 İzlenme rekorları kıran Recep İvedik serileri toplumun büyük bir kesimi tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Sosyologların, bu filmlere halkın ilgisinin neden çok olduğu yönünde bir araştırma yapması gerekirken, Şovmen Okan BAYÜLGEN’in sert çıkışı gündeme oturdu.

Okan Bayülgen Zorlu Center PSM`de `Şehir Sahnesi` etkinlikleri kapsamında hayranlarıyla buluştuğu etkinlikte Recep İvedik’e geri zekâlı göndermesi yaptı.

 RECEP İVEDİK`E GERİZEKALI GÖNDERMESİ

Bayülgen, kendisine "Şahan Gökbakar`ın `Recep İvedik` serisinden daha doğrusu `ayı adam` formatından çıkıp keyif verici şeyler yapmalı" dediğinin hatırlatılması üzerine gerizekalı göndermesinde bulundu:

"Ben programımda böyle filmlerle ilgili beyanlarda bulunuyorum ama röportajımda kimseden söz etmek istemem. Umurumda değil! Ama programımda sinemacılar geliyor, insanların yönelimleri konuşuluyor. Tabii ki orada her ürünü doğru şekilde ele almalıyız. Bu projeyi de konuşmak zorundayız. `Celal ile Ceren`i izlemedim ama diğer seriden düşündüğümüzde genç grup için güzel bir tercih oluyor. Herkesin asgaride birleşeceği bir şey oluyor, o kadar da gerizekalı oluyor! Herkesin asgari müşterekte birleştiği şey en gerizekalı şeydir."