Rektör Hüsrana Uğradı

Rektör Hüsrana Uğradı

Cumhuriyet Üniversitesi Yönetimi hayal kırıklığına uğradı. Günler öncesinden Kösedağ Savaşı Sempozyumu? hazırlıkları yapan yönetim, Cumhurbaşkanı´nın uğramaması ile şoke oldu.

SPHM ÖZEL HABER

Göreve gelir gelmez ?biz sekiz yıllığına geldik? diye devlet iradesinin atamasını neredeyse ipotek altına alma girişimi içinde olan Üniversite yönetimi yanlı kadrolaşmalar nedeniyle eleştiriliyor.Cumhuriyet Üniversitesi tarafından organize edilen ?Kösedağ Savaşı Sempozyumu?na Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın da katılacağını deklare eden rektör Yıldız, bunu ilan ederek katılım duyurusu bile yaptığı bilgilerine ulaşıldı.

Ekrem ERDEM´in de iştirak ettiği sempozyuma Cumhurbaşkanı´nın katılmadığı gözlemlendi. ?Kaybedilmiş Savaşın Sempozyumuna? katılmayan Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın, Sivas´ta devletin emin temsilcisi olan Valilikte kabul ve görüşmelerini gerçekleştirdi.

Ayrıca Dünyanın gözü Yerli Oto nedeniyle TÜRKİYE´de iken, devasa AR-GE ve teknolojik birikim gereken yerli oto fikri konuşulurken, Üniversitenin yaptığı komik kaportalı elektrikli aracın meydanda sergilenerek, bu büyük hayali bereleme olarak algılandığı şehir kamuoyunda konuşuluyor.

Pek çok üniversitenin benzer akülü araç vari araç ürettiği bilinirken bir yarışmada 16.sırada olan bir aracın meydanda sergilenmesi tuhaf görüldü. Dünyanın gözü Türkiye´nin üzerinde iken, Devletin dev hayallerine yaraşır projeler ortaya koymak varken, komiklikler içeren görüntülerin büyük TÜRKİYE hayaline yakışmadığı yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Rektör Hüsrana Uğradı