Tarih: 01.03.2016 13:14

Rektör mü olacak ,Yoksa?

Facebook Twitter Linked-in

 

Beklenen oldu ve C.Üniversitesinde rektörlük için Hüseyin YILMAZ da aday oldu. Faruk KOCACIK ekibinden olan Hüseyin YILMAZ´ın Rektör Yardımcılığı zamanında yanlı kadrolaşmaların eksik olmadığı biliniyor.

Faruk KOCACIK ile birlikte harekete eden YILMAZ´ın, yanlı kadrolaşmalardan dolayı bozulan imajını temizlemek için son zamanlarda bazı STK´larda boy göstermesi ise taktiksel bulundu.

Mücadele edip bedel ödemeden Cennet hayali ile yanıp tutuşan bazı saf STK´lar da, dini konferanslar veren YILMAZ´ın, Rektör Yardımcısı olduğu zamanda muhafazakar öğretim üyeleri ile doğru dürüst görüşmediği üniversite kaynaklarınca dile getiriliyor.

Hüseyin YILMAZ´ın amacının rektör olmak değil yine rektör yardımcısı olmak olduğunu dile getiren Üniversite haber kaynaklarımız, bu adımın asıl amacının muhafazakar oyları bölüp KOCACIK´ı yeniden iktidara taşımak olduğunu belirtiyorlar.

Fazla oy alma gibi bir derdi olmayan YILMAZ´ın, aday olmasının KOCACIK taraftarlarını memnun ettiği gözlemlenirken, siyasi arenada, şehirde adeta biten KOCACIK´a, yeni bir can suyu olabileceği yorumları yapılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —