Rektör TEKNİK Bir İsim Olmalı!

Rektör TEKNİK Bir İsim Olmalı!

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN tarafından, içinde SİVAS Bilim ve Teknoloji Üniversitesin de bulunduğu 18 Üniversiteye REKTÖR atanacak. Şehir kamuoyu, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi felsefesi ve kriterine uygun bir isim olan Prof. Dr. Ertan BUYRUK´un etrafında ken

 

SPHM ÖZEL HABER

Aralarında SİVAS BİLİM ve TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİNİN de bulunduğu 18 üniversiteye Cumhurbaşkanı ERDOĞAN tarafından rektör ataması yapılacak. Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), 18 üniversite için rektör adaylığı başvuruları 31 Ekim´e kadar alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylar arasından rektörleri atayacak.

Bu bağlamda ise SİVAS´ta Prof. Dr. Ertan BUYRUK´un ismi ön plana çıkıyor. Sosyal tabanı olan, halk tarafından da sevilen BUYRUK´un, teknik bir üniversiteye atanma kriterlerine sahip olmanın yanı sıra,  iş dünyası ilişkileri ile de çok faydalı olacağı yorumları yapılıyor.

Prof. Dr. Ertan BUYRUK´un da rektörlük için başvuru yapacağı öğrenilirken, ?ehliyet, liyakat ve o işin alanından yetişme? felsefesi gereği Teknik Üniversite Rektörlüğü için en şanslı aday olduğu SİVAS kamuoyunda dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Rektör TEKNİK İsim Olmalı