Rektör Üniversiteyi Uçurmuş!

Rektör Üniversiteyi Uçurmuş!

Görev süresinde 3. Yılını dolduran Rektör KOCACIK´ın bu süre zarfında önemli işlere imza attığını beyan etmesi komik bulundu. Şahsi ve yanlı kadrolaşmalar bir yana, hastane boyutunda pek çok deneyimli hocanın ayrıldığı ortada iken, Rektör´ün başarılıyız d

 

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne, toplumun büyük bir kesiminin desteğini alarak oturan KOCACIK, Sivas´ı deyim yerindeyse hayal kırıklığına uğrattı. İlyas DÖKMETAŞ´ı bile aratan bir yönetim tarzı sergileyen KOCACIK, özellikle yanlı kadrolaşmalar ile tepki çekti.

Oğluna senatodan özel karar çıkarttığı ve bunun da ?ulusal basına? dahi yansıması ortada iken bunlar hiç olmamış gibi davrana KOCACIK´ın, kendi ameliyatı için MALATYA´dan doktor getirttiği de kamuoyuna yansımıştı.

Tıp Fakültesi Hastanesinden pek çok deneyimli hocanın KOCACIK ve ekibine tepki olarak oradan uzaklaştığı ve hastaların yine büyük şehirlerin yolunu tuttuğu biliniyor.

Üniversitenin akademik başarısının da çok arttığından dem vuran Rektör Faruk KOCACIK´ın, Cumhuriyet Üniversitesinden sonra kurulan yeni üniversitelerdeki akademik başarıdan haberinin olup olmadığı merak ediliyor.

Seçime aylar kala, yeniden kamuoyunu etkilemek için sık sık basın karşısına çıkan KOCACIK ve ekibine, yeniden Rektör olabilmesi için Sivas´ta şans tanınmıyor.



Anahtar Kelimeler: Rektör Üniversiteyi Uçurmuş
gerçekler
19.08.2015 09:46:02
1 YILDAN AZ KALDI SAYIN KOCACIK. ZAMAN NE KADAR ÇABUK GEÇİYOR DEĞİLMİ. DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY REKTÖRÜN ÇEVRESİNDEKİLER OLACAK REKÖR DEĞİŞSECEK SADECE.