Tarih: 15.02.2020 11:00

REKTÖRLÜK AİLEDE KALSIN MANTIĞI!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

KAMU Hastaneler Genel Müdürü olduğu halde, şehrin sağlık sorunlarının çözümü noktasında bir başarı ortaya koyamayan HİLMİ ATASEVEN´in, mevcut rektör ALİM YILDIZ aleyhine rektörlük çalışması içerisinde olduğu artık yüksek sesle dillendirilmeye devam ediyor.

ANKARA bağlamlın epey bir mesafe alan ATASEVEN´in, SİVAS ayağını da ihmal etmemek üzre, geçmişten gelen STK birikimini de devreye soktuğu iddia ediliyor.

Şehirde en yalnız dönemini yaşayan ve üç beş kişilik dar ekibi ile rektörlük yarışından geri kalmamaya özen gösteren ALİM YILDIZ´ın ise hareket alanının git gide daraldığı belirtiliyor.

SİVAS´ta herkesin pek bilmediği lakin etkin bir STK´nın ise 2 aday arasında bir ittifak oluşturmak için araya girdiği bilgileri geliyor.

Söz konusu yarışın devam edeceği lakin ATANMA oranı en yüksek adayın son demde desteklenerek birinden birinin çekileceği iddia ediliyor.

Şehir kamuoyu bu bilgileri kırık dökük derleyip bütünlerken, böyle bir oldu bittiye şehrin asla ve asla müsaade etmeyeceği yorumları yapılıyor...

Gerek ATASEVEN, gerek mevcut Rektör´ün  bir müddet dinlenmeleri gerektiği kamuoyunda dile getirilirken, yeni ve güçlü bir değişimin artık bu şehir için elzem olduğu vurgulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —