Rektörlük Yarışı Başladı!

Rektörlük Yarışı Başladı!

Sivas C.Üniversitesinde rektörlük hesapları yavaş yavaş kamuoyuna sızmaya başladı. Değişime 5 ay gibi bir zaman kala ATASEVEN´in Rektörlük planı içerisinde olduğu iddia edilirken, diğer yandan Rektör YILDIZ´ı kamuoyunda tartışılır hale getiren YEKBAŞ´ın d

SPHM ÖZEL HABER

Cumhuriyet Üniversitesi seçimlere odaklandı. Rektör seçimi artık CUMHURBAŞKANI tarafından yapılacakken, bu gerçeği sessizce analiz eden bazı isimlerin YÖK bağlamlı kulis içinde oldukları haber merkezimize ulaşanlar arasında.

İleriki haftalarda isimlerini açıklayacağımız kişilerin gelecek REKTÖRLÜK ataması için epey yol aldıkları bilinirken, Rektör YILDIZ´ın yakın çalışma arkadaşlarının da REKTÖR olmak için bir takım faaliyetlerde oldukları belirtiliyor.

Rektör Alim YILDIZ´ı etkisiz hale getirmek için gayretli yöneticilerin Üniversitede YEKBAŞ ve ATASEVEN tarafından saf dışı bırakıldığı ve pasif insanların görevlere getirildiği herkes tarafından biliniyor.

ATASEVEN ve Hakan YEKBAŞ´ın hesaplarının REKTÖRLÜK olduğu ÜNİVERSİTE kaynaklarınca yorumlanırken,sağına soluna bakıp analiz etme sağduyusunu başaramayan Rektör YILDIZ´ın ise son 5 ayını yine bu isimlerin gölgesinde tamamlayacağı zannediliyor.

Şehir kamuoyu ise mevcut isimlerin bu şehre verecekleri bir şeyin olmadığını ve kamuoyu tarafından takdir edilen yeni isimlerin CUMHURBAŞKANI önüne kadar götürüleceğini dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: Rektörlük Yarışı Başladı