Tarih: 07.02.2015 20:46

Safları Sıklaştırın Hacılar!

Facebook Twitter Linked-in

Seçimlere çok az bir zaman kala Saadet Partisinin nasıl bir seçim stratejisi izleyeceği merak ediliyor. Ak Parti’nin iyi bir liste hazırlayamaması durumunda oyların büyük bir kısmın Saadet Partisine kayacağı varsayılırken, Saadet Partisi İl Başkanlığı’nın Sivas’ta sakin bir seyir halinde olması ise eleştiri alıyor.

 Milli Görüş geleneğinin siyasetteki ismi olan Saadet Partisi Sivas İl Başkanlığı’nın seçim stratejisi merak ediliyor. Milletvekilliği aday adaylığı için yoğun bir ilginin yaşanacağı şimdiden belli iken, listeye yeni ve güçlü isimlerin dahili konuşuluyor. Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN’ın yol arkadaşlarının devam ettirdiği parti, Ak Parti politikalarına sert eleştiriler yöneltiyor. Özellikle Sivas bağlamında ve ülke genelinde, Saadet Partisi oylarının Ak Parti’ye kaydığını belirten Saadet Partililer, bu oylarını bu seçimde Ak Parti’den geri alacaklarını ifade ediyorlar.

Ak Parti’nin iyi bir liste hazırlayamayacağını iddia eden Saadet Partililer, bu durumunun kendi partilerine yarayacağı ve seçimde iyi bir netice alacaklarını belirtiyorlar.

Seçim heyecanına girildiği bu günlerde çalışmalara da hız vereceklerini belireten Saadet Partililer, saflarını iyice sıklaştırarak Sivas’ta son yılların rekor oyunu alacaklarını iddia ediyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —