Sağolun Arkadaşlar!..

Sağolun Arkadaşlar!..

SİVAS´ta gönüllü bir gurup insan, gecenin en zifiri anında, tespit ettikleri ihtiyaçlı insanların ihtiyaçlarını ?BİR EL DE SEN UZAT? mantığı çerçevesinde gidermeye çalışıyorlar. Halı, mutfak eşyası, giyecek gıda gibi yardımları ev ev ulaştırarak ocakların

 

Ocağı yanmayan, bacası tütmeyen, sadece bir iki öğün ile günü geçiren, ev eşyası kıt olan insanları bir bir tespit ederek onlara yardım eden bir gurup gönüllü insan, şehrin ara sokaklarında ışık saçmaya devam ediyorlar.

Kendilerine ulaşan veya tespit ettikleri fakirlere imkânlar ölçüsünde yardım eden bu soy yürekli insanlar, çocukların yüzlerindeki mutlu tebessümlerin ve yarınlara dair ümitlerinde yeşermesine katkı sunuyorlar.

Halı, mutfak eşyası, gıda, soba, öğrencilere ayakkabı, giyecek gibi her türlü imkanı fakirlerin ayaklarına götüren SİVAS´ın asil ruhlu insanları duyanların takdirini kazanıyorlar.

Zenginden alıp fakire veren ve öte öte komşuları sıkıntıda iken, bu acıyı ve sıkıntılı kendi sıkıntıları bilerek yola koyulan bu insanları SİVAS POSTASI GAZETESİ olarak ayakta alkışlıyoruz.



Anahtar Kelimeler: Sağolun Arkadaşlar