ŞAHBAZ ŞERİF NE DÜŞÜNÜYOR?

ŞAHBAZ ŞERİF NE DÜŞÜNÜYOR?

SPHM HABER

"Pakistan’da “Gözler liderimizin üzerinde” denilerek servis edilen fotoğrafın hikâyesi bambaşka çıktı"

"Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif’in, Şanghay İşbirliği Örgütü liderler zirvesinde çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Pakistan hükümetinin resmi Twitter sayfasının da “Gözler liderimizin üzerinde” diyerek paylaştığı fotoğrafın hikâyesi bambaşka çıktı.

Şanghay İşbirliği Örgütü Devlet Başkanları Zirvesi için Özbekistan’ın Semerkand şehrinde bulunan liderlerin fotoğrafları sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Liderlerin hep birlikte ikram edilen tatlı ve yiyecek tezgâhlarını gezdiği sırada Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif’in çekilen bir karesi gündem oldu. Çekilen fotoğrafta tüm liderlerin Şerif’in etrafında toplandığı görülüyor.

“Tüm gözler liderimizin üzerinde”

Pakistan hükümetinin resmi Twitter hesabı bu fotoğrafı “Günün Karesi” notuyla paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

“Özbekistan’daki SCO-2022 zirvesinde tüm gözler Pakistan İslam Cumhuriyeti Başbakanı Muhammed Şahbaz Şerif’in üzerinde.”

Fotoğrafın hikâyesi başka çıktı

Fotoğrafın gündem olmasının ardından sosyal medyada söz konusu ana dair birçok video paylaşıldı. Paylaşılan videolarda Şerif’in o anlarda liderlere bir şey anlatmadığı ve herkes gibi tezgâhları dolaştığı esnada, birdenbire beğendiği bir ürünü almak için hamle yaptığı ve elini de bir şey anlatıyor gibi çenesine koyduğu görüldü."



Anahtar Kelimeler: ŞAHBAZ ŞERİF DÜŞÜNÜYOR?