Tarih: 15.11.2014 23:45

Şahin Tor Attırmadı

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti İl Başkanı Ziya ŞAHİN, göreve geldiği günden bu yana parti disiplini konusunda elinden geleni yapmaya devam ediyor. Eski alışkanlıkları nükseden pek çok partilinin, devamlı eleştiri oklarına karşı duran ŞAHİN’in, partiyi iki seçimde de başarıyla temsil ettiği ortada iken, Genel Seçimler içinde aynı çalışma prensibinin devam ettireceği vurgulanıyor.

 İl Başkanlığı görevini devraldığı günden beri eski alışkanlıkları nükseden pek çok partilinin eleştiri oklarına göğsünü geren Ziya ŞAHİN, taviz vermeden partiyi genel seçimlere hazırlıyor.

Özellikle Şadiye Öztürk ve Murat Toraman gibi partililerin her daim alttan alta muhalefet edip ŞAHİN’i indirme planları başarıya ulaşmazken, parti disiplini mantığı dışına her daim çıkan bunlar ve benzeri partililerin Ak Partiyi zayıflattıkları dile getiriliyor.

Burhanettin KURU zamanında adeta partide ikinci kişi olan Murat TORAMAN’ın yine o zamanda ekonomik gücü yanı sıra şehirdeki etkinliğinin de hızlıca artmasının derince incelenmesi gerektiğini ifade eden Ak Partili kaynaklar, pek çok iş ve icraatın içinde bulunan Gençlik Kolları Başkanı’nın, bu dönemde iyice içine doğru çekildiğini belirtiyorlar.

Ziya ŞAHİN faktörü nedeniyle eski etkinliğini kaybeden TORAMAN’ın, tekrar bu gücünü elde etmek için epey çaba harcadığı lakin bunun mümkün olmadığını belirtiyorlar. Parti disiplini gereği zorda olsa aksilikleri törpüleyen ŞAHİN’in deyim yerinde ise “göl ve ırmaklara tor atarak balık neslini kurutanların” bu iştahlarına engel olduğu ve bu nedenden dolayı da eleştiri oklarının kendi üzerine çevrildiği ifade ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —