Sahi Sen Neredeydin BAŞKAN?

Sahi Sen Neredeydin BAŞKAN?

Belediye Başkanlığında birinci yılı dolduran Başkan AYDIN´ın, Sivas´ın geleceği için ne düşündüğü merak ediliyor. Ak Parti´nin seçim sürecinde yeterince aktif görev alıp, iktidar partisini yerelde iyi temsil etmesi gereken Başkan AYDIN´ın bunu beceremediğ

 

Sivas Ak Parti seçmeni seçimleri analiz etmeye devam ediyor. Seçim yenilgisi ardı ardına soru işaretlerini akıllarla getirirken, Belediye Başkanlığı koltuğuna ikinci defa oturan Başkan Sami AYDIN, partililer tarafından şiddetle eleştiriliyor.

Göreve geleli bir yıl olmasına rağmen, derli toplu bir çalışma içerisine giremeyip, bütün hayallerini seçim sonrasına saklayan AYDIN´ın, bu hataya nasıl düştüğü bilinmiyor.

Sivas için derli toplu bir düşünce içerisine giremeyip, merkezi hükümet bağlamlı bir düşünce içerisinde kendini konumlandıran AYDIN´ın, yaldızlı seçim vaadlerini nasıl gerçekleştireceği ise tam bir muamma.

Belediyeyi ikinci defa alması ve her şeyi tanıyıp bilmesine rağmen, vizyon taşıyan bir ekip de kuramadığı için sert eleştiri alan AYDIN´ın, seçim çalışmalarına da sonradan dahil olduğu biliniyor.

İşin başından bu yana, seçime asılmayan AYDIN´ın, son demde seçime asıldığı lakin bunun da oya dönüşmediği belirtiliyor. Görevi devralalı bir yılı geçmesine rağmen, bir ışık veremeyip, seçmeni hayal kırıklığına da uğrattığı yorumlar yapılan AYDIN´ın, Belediyeyi geleceğe taşıyabilecek bir kadro çalışmasına da bilerek girmediği iddia ediliyor.

Sivas Belediyesini eski çekirdek bir kadro ile yönetme eğilimi gözlemlenen AYDIN´ın, seçim yenilgisinde payı olduğu Ak Partililerce dile getiriliyor.

Sivas Ak Parti kulisleri, Hilmi BİLGİN, Ahmet KUZU, Ziya ŞAHİN ve Sami AYDIN´ın seçim yenilgisinin baş aktörleri olduğunu vurguluyorlar.



Anahtar Kelimeler: Sahi Sen Neredeydin BAŞKAN?
abdurrahman
10.06.2015 23:28:58
Sami Aydın sözünün eri adamdır. Kızılırmak projesi, kule, alış veriş merkezini mutlaka yapacaktır. Yapamayacağını anlarsa da onurlu bir insan gibi gereğini yapacaktır, yoksa bu şehirde kimsenin yüzüne bakamaz. Söz verdi ve yapmak zorunda.

metin
11.06.2015 00:51:20
Haber çok doğru, seçimi kaybettiren mahalli sorumlu sami aydın dır. Bu şahısta halkı unuttu, layloylomla günü geçiriyor,bir yıl geçti hala tık yok, adamın umrundada değil gibi, rantiyecilerle oturup kalkıyor, kızılırmak projesi bunun en tipik örneğidir, yapılacak bürsürü iş varken aksu benzeri bir fiyasko peşinde,

tolga
11.06.2015 01:04:51
Sami aydın direkt görevden alınmalıdır, yeni hükümet bunu yapmalıdır, yazık sivasa. adam sivastan bihaber, günleri boş işlerle, basit açılış ve kutlamalarla geçiriyor, halkın hayatını kolaylaştıracak daha bir tane icraatı olmadı, bir yıl geçti, en basit trafik keşmekeşini bile göremez durumda, sokaklar ve şehir çok sahipsiz, halk yalnız hissediyor ve şehirden göçüyor, sami aydın beş yıl orda öyle oturacakmı, memlekette yokmu bir sahip,

Kutsal ŞEHİR
11.06.2015 13:16:57
Arkadaşlar Sivas kutsal bir şehir değildir. Hacca, umreye gidenler bilirler. Çok meşakkat yaşamışlardır. Mekke ve Medine`de şehirle ilgili bir çok eleştirileri olmuştur. Ama Allah`ın emri hac farizasını yerine getirmek için katlanırlar zorluklara. Ama Sivas kutsal bir şehir değil. Kimse beğenmediği ve düzelmeyen bir şehrin ızdıraplarına katlanmak zorunda değil. Güzel ülkemde bir çok şehir var ki tabi güzellikleri ile yalancı cennet. İnsanlar hoş görülü, saygılı. Bu saatten sonra hiç kimseyi çekemem helede dünyadan ve olan bitenden habersiz muazzam bir kuru kalabalığı.

burak kavak
11.06.2015 19:25:52
Artik halk uyandi sami baskan ikinci gelişin sivas için degilde daha çok sermayeciler için geldigin bu süre zarfında belli oldu osman Yıldırım ve vonun gibilerle iktidarın bütün güçlerini kendinize nasil kullandiginiz ap açık ortada ilk dört yıl cok güzel calistin ama sayende

tolga
12.06.2015 15:28:54
Ahmet davutoğlu duy sesimizi burdan seslenebiliyoruz ancak....sivasta sana ve partine seçim kaybettiren birnumaralı kurum ve şahıs sami aydın ve çalışmayan kadrolarıdır, alın bu şahsı görevden, yazık oluyor bu şehre...

hasan kaynak
12.06.2015 18:00:13
Sayın Sami Aydın başkan halla anlıyamuyorsun?Akıl hocalarının seni nereye götürdüğünü görmüyor musun? Her yüzüne gülenlerin dostun olmadığını çözemiyorsun.Nedenİ bilmez kendi aklını kulanamadığınıda yazılan şu mesajlardan anlamış olman lazım.Hoş ya bunları da dikkate almamanı da söylüyorlardır senin akıl hocaların.Sen şunu bilerek yapıyorsun ya başarlı tüccarın Osman yıldırım demir çelik hırsızlığını, laylon fatura bastırdığını işine gelen tüccara yardımcı olduğunu işine gelmeyenin önünü kestiğini adliyelerdeki dosyalarına baktırırsan bu başarılı iş adamın kaçakçılık ve yolsuzlukla dolu.Çamurda dolaşıyorsun sayın başkan.Kendine gel artık televizyonlarda gülücüklü poz vermelerinde artık kimseleri inandıramıyorsun kendine gel başkan.