Sahi Sen Neredeydin BAŞKAN?

Sahi Sen Neredeydin BAŞKAN?

Belediye Başkanlığında birinci yılı dolduran Başkan AYDIN´ın, Sivas´ın geleceği için ne düşündüğü merak ediliyor. Ak Parti´nin seçim sürecinde yeterince aktif görev alıp, iktidar partisini yerelde iyi temsil etmesi gereken Başkan AYDIN´ın bunu beceremediğ

 

Sivas Ak Parti seçmeni seçimleri analiz etmeye devam ediyor. Seçim yenilgisi ardı ardına soru işaretlerini akıllarla getirirken, Belediye Başkanlığı koltuğuna ikinci defa oturan Başkan Sami AYDIN, partililer tarafından şiddetle eleştiriliyor.

Göreve geleli bir yıl olmasına rağmen, derli toplu bir çalışma içerisine giremeyip, bütün hayallerini seçim sonrasına saklayan AYDIN´ın, bu hataya nasıl düştüğü bilinmiyor.

Sivas için derli toplu bir düşünce içerisine giremeyip, merkezi hükümet bağlamlı bir düşünce içerisinde kendini konumlandıran AYDIN´ın, yaldızlı seçim vaadlerini nasıl gerçekleştireceği ise tam bir muamma.

Belediyeyi ikinci defa alması ve her şeyi tanıyıp bilmesine rağmen, vizyon taşıyan bir ekip de kuramadığı için sert eleştiri alan AYDIN´ın, seçim çalışmalarına da sonradan dahil olduğu biliniyor.

İşin başından bu yana, seçime asılmayan AYDIN´ın, son demde seçime asıldığı lakin bunun da oya dönüşmediği belirtiliyor. Görevi devralalı bir yılı geçmesine rağmen, bir ışık veremeyip, seçmeni hayal kırıklığına da uğrattığı yorumlar yapılan AYDIN´ın, Belediyeyi geleceğe taşıyabilecek bir kadro çalışmasına da bilerek girmediği iddia ediliyor.

Sivas Belediyesini eski çekirdek bir kadro ile yönetme eğilimi gözlemlenen AYDIN´ın, seçim yenilgisinde payı olduğu Ak Partililerce dile getiriliyor.

Sivas Ak Parti kulisleri, Hilmi BİLGİN, Ahmet KUZU, Ziya ŞAHİN ve Sami AYDIN´ın seçim yenilgisinin baş aktörleri olduğunu vurguluyorlar.



Anahtar Kelimeler: Sahi Sen Neredeydin BAŞKAN?