Şah Kim, Mat Kim?

Şah Kim, Mat Kim?

Sivas Milletvekili Hilmi BİLGİN'in İl teşkilatını şekillendirme arzusu somutlaşıyor. Hemen hemen her işleyişe müdahale eden BİLGİN bundan birkaç ay önce de Bakan YILMAZ'ın desteğini alan İl Başkanı ŞAHİN'i indirmeye çalışmış ve Bakan YILMAZ'ın engellemesi

Sivas için yatırımları ile değil de şahsi girişimleri ile tanınan Vekil Hilmi BİLGİN'in yine boş durmayıp, il teşkilatında bazı ayarlamalara Genel Merkez desteği ile gittiği haberleri geliyor.

Seçim çalışmalarını beğenmeyen BİLGİN'in, bundan sorumlu olanları Genel Merkez desteği ile derdest ettiği kulislerde konuşuluyor.

BİLGİN'in bu girişiminin il başkanı Ziya ŞAHİN'i zor durumda bıraktığı hatta tamamen pasifize ettiği vurgulanıyor. Bakan YILMAZ'ın desteği ile İl Başkanı olan lakin gerekli gayreti gösteremediği yönünde sert eleştirilen alan ŞAHİN'in bu girişimlerden rahatsız olduğu belirtiliyor.

Özellikle Genel Merkez desteği ile 2. Sıraya yerleşen BİLGİN'in seçilmesini garanti altına aldığı ve seçilir seçilmez de başta Ziya ŞAHİN olmak üzere, partide büyük değişiklik yapacağı kulislerde konuşuluyor.

Sivas için dev bir projede adı geçmeyen BİLGİN'in, pek çok şahsi işe müdahale ettiği biliniyor.

Ziya ŞAHİN ve Hilmi BİLGİN çekişmesinin seçimleri olumsuz etkileyeceği ve olası bir oy kaybı sorumluların bu iki kişi olacağı parti kulislerinde sıkça konuşuluyor.



Anahtar Kelimeler: Şah Kim Mat Kim?
kanarya34
12.05.2015 12:28:23
Hilmi Bey`in ortaya koyduğu tavır son derece doğrudur.Şu anda Sivas`ta Ak Parti kan kaybetmekte,seçim çalışmalarında büyük bir başarısızlık görülmektedir.bunda da en büyük pay sahibi şu andaki teşkilatlardır.teşkilatlar il başkanı,ilçe başkanı,kadın kolları ve gençlik başkanlarından yoksun bir şekilde kaptansız bir gemi konumunda sürüklenmektedirler.Bu duruma acilen müdahale edilmelidir.Hilmi Bey`in bu nedenle girişimleri aynı hatalı sonuçları tekrarlamadığı takdirde doğrudur.Çünkü bu seçimler sadece Ülkemizin değil Türkiye`ye bel bağlayan bütün coğrafyamız için büyük önem taşımaktadır.Ak Parti teşkilatları yeniden kuruluş misyonuna dönmeli,yapacağı muhasebeyle öncelikle kendini aslına uygun olarak yenilemelidir.

Fatih 0758
12.05.2015 14:10:18
Türkiye seçimlere kilitlenmiş gece gündüz çalışırken; Sivas İl Başkanı Teşkilatı çalıştıramıyorsa burada ki görev tabii ki Teşkilattan sorumlu Genel Merkez Koordinasyon Milletvekili Hilmi Beye düşüyor, sonuçta teşkilatın başarısızlığı sadece Sivas`ın değil Türkiyenin kaderini belirleyecek. Burada Hilmi Bey`i suçlarcasına haber yapmak doğru değil. O kendisini bu konuda sorumlu hissettiği için elini taşın altına koyuyor.

yusuf kul
13.05.2015 15:54:34
görünen o dur ki murat toramanı il başkanı yapacaklar

ahmet çelik
22.05.2015 12:13:28
kanatları kırık şahin bişey yapamayıp bunu haberlere vererek gundememı gelmek istıyor yazaık bu kanatsız şahıne ya onun o koltukda oturması sıvasa buyuk zarar kendıne faydası olmayan bır ıl baskanı yazık akpartı kımlere kaldı