Dönün Artık Kardeşler!

Dönün Artık Kardeşler!

TEMMUZ başı gibi tatile akın eden SİVAS´ın sanal mücahtlerinin Akdeniz ve Ege sahillerinde görüldükleri bilgilerine ulaşıldı.Açık büfe önünde CUMA mesajı atmayı ihmal etmeyen pek çoğunun, CV hazırlamak için de efor sarf ettikleri öğrenildi. Kum, güneş ve

 SPHM ÖZEL HABER

Yıl boyu sosyal medya hesaplarından başta Mısır olmak üzere, Filistin, Doğu Türkistan, Miyanmar gibi ülkelerdeki mazlumların hakkını sanal paylaşımlarla savunma eğilimi içinde olan sanal sözde pek çok mücahit, yaza girer girmez Ülkenin dört bir tarafına dağıldılar.

Deniz, kum, güneş ve termaller eşliğinde ter ve strest atan pek çok klavye mücahidinin, ?açık büfe yemek tutkusu da? Eski Roma adetlerine benzer nitelikte. Eski Romalılar gibi acıkmadan yiyip yiyip tekrar yeme moduna kendilerini ayarlayan sanal mücahitlerin, o esnada garibanları düşünmedikleri biliniyor.

Tatil için bütçeler ayırdıkları bilinirken, ortak idealler için ise bir kuruş ayırmadıkları gözlemleniyor.

Ortak düşünce, ortak ideal, ortak hayaller için küçük bütçeler ayırıp güzel işler yapalım dendiğinde, ?ödememiz var, borcumuz gırtlakta? diye ipe un serip,ceberut eşlerinden izinsiz ceplerine çay parası dahi alamayan pek çok sanal mücahidin, Eylül ile birlikte Kent Meydanında SİSİ başta olmak üzere İSRAİL ve ÇİN´e bağırmaları bekleniyor.

Omuzlarına takdıkları ?küçük siyah çantalarda? ise navigasyon gibi her daim ?öz geçmiş, boş bulunan idarecilik kadroları, üniversite yıllarında aldıkları STK belgeleri ve referans numaraları? hazır kıta bekliyor.