Sanata Dokunmalı İnsan!

Sanata Dokunmalı İnsan!

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı güzel bir farkındalık ortaya koyarak sergi açmaya hazırlanıyor.

SPHM ÖZEL HABER

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı güzel bir farkındalık ortaya koyarak sergi açmaya hazırlanıyor. Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2018 yılının bahar döneminde sergiler arka arkaya gelmeye devam ediyor. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Resim-iş Eğitimi Ana Bilim 2. Sınıf öğrencilerine rehberlik eden Öğretim Görevlisi Tamer BALIKÇI 20 Mart 2018 Tarihinde birincisi 29Martta ikincisi olmak üzere üçüncüsünü 19 Nisanda Üniversite Kültür Merkezinde olmak üzere Karma Resim Sergisi açmaya hazırlanıyor. 

Ana sanat ve Seçmeli sanat derslerinde yaptırmış olduğu çalışmaların sergileneceği yaklaşık 100´e yakın Tablo sergileneceği çalışmaların Tuval üzerine Yağlı boya ve Akrilikten olduğunu belirtti. Sanatçı Akademisyen Öğretim Görevlisi Tamer BALIKÇI 19 Nisan da tüm sanatseverleri Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezinde sergi açılışına beklediklerini söyledi. Ayrıca bu sergiyi gören izleyicilerin yaklaşık 20-30 gün sonra SİVAS  AVM açmayı düşündükleri diğer sergilere de gelmesi için güzel ve isabetli bir başlangıç olacağını ifade ederek 4.Karma Resim Sergisinin SİVAS  AVM daha geniş Katılımlı ve daha geniş halk  kitlelerine ulaşmayı düşünüyoruz

Tamer BALIKÇI Kimdir?

 SİVAS Şarkışla doğumlu olan Öğretim görevlisi Tamer BALIKÇI aynı zamanda;

 *Kültür Bakanlığına bağlı Gesam Üyesi                                                                                                

* 2004 Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü Bandrol Uygulaması Denetim Komisyonu üyelerinden Sivas İli Temsilcisi seçilmiştir. 
* 2004 GESAM tarafından Sivas İl temsilcisi seçilmiştir.
* 2007 Sivas Kent Konseyi Eğitim Kültür ve Sanat Çalışma Grubu Üyesi 
* 2012 GESAM Genel Kurul Kararı ile ?Uluslar Arası İlişkiler Kurulu Üyesi? seçilmiştir. 



Anahtar Kelimeler: Sanata Dokunmalı İnsan