Sanki ADAY Gösterildi?

Sanki ADAY Gösterildi?

Ak Parti Genel Merkezi tarafından SİVAS halkının tepkisi dikkate alınarak aday gösterilmeyen, halk tarafından da siyasi karşılığı biten Sami AYDIN´ın, sanki yeniden aday gösterilmiş gibi her ortamda varlık göstermesi, tuhaf yorumlamalara kapı aralamaya de

SPHM ÖZEL HABER

Göreve geldiği günden bu yana, halkın yoğun eleştirilerini alan Sami AYDIN´ın, GENEL MERKEZ tarafından aday gösterilmediği biliniyor. Halk nezlinde siyasi karşılığı da eriyen AYDIN´ın, sanki bunlar hiç olmamış ve yeniden aday gösterilmiş gibi, gerek basınla gerekse çeşitli ortamlarda eskisinden daha aktif var  olmaya çalışması eleştiri alıyor.

MEVLANA TÜNELİNİN kaça planlanıp kaça mal olduğu hakkında pek çok eleştiri varken, üstüne üstlük kendi fabrika alanındaki genişletmeler akabinde fabrikaya katılan yerler ile ilgili soru işaretleri havada uçuşurken, AYDIN´ın televizyon televizyon, gazete gazete boy göstermesi kamuoyu tarafından tepki alıyor.

HIZLI TRENİ şehir dışına kaydırması da, karnesinde zayıf bir not olarak kalırken, hiçbir siyasi gelişme yaşanmamış ve kendisi aday gösterilmemiş gibi davranması, siyasi analistlerce yadırganıyor.

AYDIN´ın iyi bir ekip kurmadığı hatta kurduğu ekip ve kendisinin halka tepeden bakmasından dolayı GENEL MERKEZE kadar uzanan eleştiri ve şikayetler mevcut iken, ne maksat ve hangi psikolojik ve sosyolojik hesap ile gündemde olmaya çalışması anlaşılamıyor.

Hatta partisinin adayını desteklemediği bir intibanın da ortalarda dolaştığı yüksek oranda dillendiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Sanki ADAY Gösterildi