Sanki Boğaz Köprüsü Yapılıyor!

Sanki Boğaz Köprüsü Yapılıyor!

Kamuoyuna açıklayacak icraat bulmakta sıkıntı yaşayan Faruk KOCACIK ekibi, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp ?Fadlum Köprüsü´nü? gündeme taşıyorlar. Yıllardır küçük bir köprüye takılıp kalma komikliği ortada dururken, sanki ?Boğaz Köprüsü? yapılıyormuş gib

 

Rektörlük seçimlerine az bir süre kala, Faruk KOCACIK ve yönetim ekibi ara ara kamuoyu dikkatini çekmek için sahneye iniyorlar.

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte ?baca temizliğinin önemine? vurgu yapmadan önce Fadlum Köprüsü´ne giriş yapan Ertan BUYRUK, bir olağan küçük köprü açılışını sanki Boğaz Köprüsü açılıyormuş gibi kamuoyuna ilan etmesi komik bulundu.

KOCACIK ve ekibinin seçim manevralarının gün geçtikçe devam edeceği ve BUYRUK akabinde, kadrolu siyasi aday adayı Hüseyin YILMAZ´ın da, kamuoyu karşısına açıklamalarda bulunmak için sırada beklediği biliniyor.

Hastanenin adeta kan kaybettiği, yanlı kadrolaşmaların alıp başını gittiği üniversitede, yönetimin biran önce değişmesi için gün sayan üniversite camiası, Fadlum Köprüsü lafından artık gına geldiğini ifade ediyorlar.

Fadlum Köprüsü konusunda Belediye Başkanı Aydın´ın da çok görkemli bir tören yapması bekleniyor. Göreve geleli epey bir zaman geçmesine rağmen, Başkan ÜRGÜP´ten devraldığı rutin işleyişi devam ettiren AYDIN´ın, dişe dokunur bir icraatının hala görülmemesi de, şehir kamuoyu tarafından dikkatle izleniyor.