SANKİ HER ŞEY BELLİ!

SANKİ HER ŞEY BELLİ!

AK PARTİ, oy kaybeden illere özel önem veriyor. Genel seçimlerde OY KAYBININ sorumlusu olarak Belediye Başkanı AYDIN´ı gören partililer, Teşkilatların nabzını ölçmek için SİVAS´ta bulunan AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ Oğuzhan KAYA´ya görüş sunmak için yoğun

SPHM ÖZEL HABER

AK PARTİ yerel seçimler için yoğun çaba gösteriyor. İl belediyeler olmak üzere ilçeleri dahi mercek altına alan GENEL MERKEZ, Ak Parti ÇORUM Milletvekili Oğuzhan KAYA´yı SİVAS´a gönderdi.

Gün boyu teşkilatlara ?KİM BELEDİYE BAŞKANI OLSUN? diye soran KAYA´nın ara vermeden GENEL MERKEZE iletmek için özel notlar aldığı gözlemlendi.

Toplu görüşmeler yanı sıra, ?şahsi görüşmek isteyenlerin isimlerinin listelendiği ve bunların KAYA ile özel görüştüğü? öğrenildi.

GENEL MERKEZİ temsilen SİVAS´ta çalışmaya devam eden KAYA´nın SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI nabzını ölçmek için şehrin insanına 300 Bin civarında mesaj attıklarını ve 80 Bin civarında dönüş olduğunu dile getirmesi, GENEL MERKEZ´in kanaatinin oluştuğu ve Mevcut BAŞKAN AYDIN´ın olmadığı yorumlarının yapılmasına neden oldu.

AK PARTİLİ kaynaklar "VEKİL ile görüşen veya görüşmeyen herkesin kanaatlarının oluştuğu ve ilk defa belirsizliğin olmadığının görüldükleri" öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: SANKİ BELLİ
sinan korkmaz
3.11.2018 11:42:05
sami seyfebeli preje tanıtımında helaallik istemiş demekki abbas yolcu ama yetim hakkı yediysen ve yandaşlarıa yedirdiysen hakkımız haram zehir olsunama vicdanen ben tertemizim diyosan hakkımız helal olsun