Tarih: 25.07.2018 15:48

Saygı Duyulması Gereken Başkan

Facebook Twitter Linked-in

Saygı Duyulması Gereken Başkan

Kesinlikle doğru ve hak eden bir ?Başkan´ olduğunu düşünüyorum. Sözlerim memleketimizin en çok kitap okuyan adamı Volkan abimiz. Sivas´ta bir çok kişinin tanıdığı kitapçı Volkan abimiz İyi Parti Sivas İl Başkanlığına atandı. Görevi neyi gerektiriyorsa en iyi şekilde yapacağına ben inanıyorum. Ben hem bir kitap yazarıyım hem de iyi bir kitap okuyanım. Bahsini ettiğim Volkan abinin kitapçısından alışveriş ederim. İşini severek yaptığını bildiğim için İyi Parti Sivas İl Başkanı olduğunu duyunca gerçekten çok mutlu oldum. Hiç yoktansa ?tamam dedim. Nihayet kültürlü bir adam bu işe el atmış. Boş boş konuşmaz adam gibi işini yapar.?

Biz halkız. Bazı şeylerin içinde olmasak da aptal insanlar değiliz. Bu ülke ne günlerden geçti ve geçmeye de devam ediyor. Zamlar, Dolar, enflasyon aldı başını gidiyor ama halkımız olsun yol yapıldı diyor. Herkesin kendi görüşü ne diyeyim.

?Ben söyledim!?

Ben Meral Akşener partisini kurduğunda bir tarihçi olarak siyasetten çok anlamasam da bu KADIN´ın çok sıkı muhalefet edeceğini söylemiştim. Daha kurulalı 7 ay olmuş İyi Parti şuan mecliste 43 Milletvekiliyle temsil ediliyor. Bundan 10 yıl sonrasını düşünemiyorum. Ben burada bir parti propagandası yapmıyorum. Yapsam da zaten kimseye laf düşmez. Fakat görünen köyde kılavuz istemez!

?Önemli olan memlekete hizmettir!?

Önemli olan Milliyetimiz, özümüzdür. Umarım duruşlarını değiştirmez çıktıkları yollarda emin adımlarla ilerlerler.

?Kültürlü Başkan?

Volkan Karasu, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın´ın onayı ile görevine getirilmiş. Allah utandırmasın diyorum. Önemli olan ülkemiz ve memleketimizdir. İnşallah memleketimize katkılarının devamlarını halktan bir birey olarak temenni ediyorum.

Volkan Karasu, kendisine bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini iletti ve sözlerini şu sözlerle noktaladı.

?Biz büyük bir aileyiz. Haksızlıklara, yolsuzluklara, tek adam rejimine karşı onurlu bir mücadele verdik, vermeye de devam edeceğiz. Üç yıl önce bu yürüyüşü başlattığımızda bin kişilik salonları dolduruyorduk bugün mecliste 43 vekilimiz ve arkamızda ilkelerinden taviz vermeyen şerefli inanmış Beş Milyon İyi insan var. Yeni başlıyoruz.?

Ben İyi Parti Sivas İl Başkanı Sayın Volkan Karasu´ya yeni görevinde başarılar diliyorum. Memleketimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah bir daha ki seçimlerde vekil olarak bizleri temsil etmeni de isterim. Çünkü vereceğin kararların adalete ve memlekete yararlı olacağından hiç şüphem yok. Son sözümü Emir Timur´un meşhur sözüyle bitirmek istiyorum. RASTİ RUSTİ ( Güç Adalettedir)

Selam ve dua ile.. Sivas´ımıza Hayırlı ve Bereketli olması dileğiyle..

Ömer Durakoğlu

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —