Tarih: 22.08.2015 11:34

Seçim Kapıda, Ya Liste?

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas seçimleri konuşuyor. Geçtiğimiz dönem kötü bir liste hazırlayarak Sivas´ta ağır bir yenilgi alan Ak Parti, bu hatasını ikinci kez yapmamak için liste düşüncesini geliştirmeye başladı. Tepeden inme isimler yerine, şehrin dokusunu bilen ve vatandaşla yakın ünsiyet içinde olan isimler, bir bir kamuoyu gündeminde dillendiriliyor.

Eski vekillerin şehir için ellerini taşın altına koymadıklarını ifade eden pek çok Ak Partili, yeni dönemde TBMM Başkanı İsmet YILMAZ ile birlikte, listeye yeni siyasetçilerin girmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

Ekonomi, ticaret, kültür, sanat alanlarında deyim yerinde ise dökülen şehrin, yeni isimlere ihtiyacı olduğu ve yeni siyasilerle yeni bir heyecanın gündeme alınması gerektiği vurgulanıyor.

Eski Vekiller, Hilmi BİLGİN, Nursuna MEMECAN, Ali TURAN gibi siyasetçilerin Sivas´ın geleceğine bir katkı sunamadıkları ifade ediliyor. Biran önce yeni bir isimler listesi ile şehir siyasetinde kan değişiminin acilen yaşanması bekleniyor.

Çarşıda, pazarda, kahvede, sosyal hayatın birçok kademesinde konuşulanların, Parti Merkezi tarafından da dikkate alınarak, Şehir için yeni bir ümidin yeşermesi arzulanıyor. Başarısız bir liste hazırlayarak 7 Haziran seçimlerinde ağır bir yenilgi alan Ak Parti´nin, bu hatasından ders çıkarıp çıkarmayacağı ise merak ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —