Seçim Yaklaştı

Seçim Yaklaştı

SİVAS Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçime gidiyor.5 Şubat 2018 Pazartesi Günü genel kurulun yapılacağı belirtilirken, yaklaşık 33 yıldır koltuğunu koruyan Yüksel DEMİRGİL´in yeniden aday olduğu öğrenildi. Bir kaç yerin temsilciğini de

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçime gidiyor. 33  yıldır aynı koltukta oturan Başkan Yüksel DEMİRGİL´in yeniden aday olması ise şaşkınlık oluşturdu.

Sivas esnafı tarafından genelde eleştirilen DEMİRGİL´in, uhdesinde bulundurduğu üyelikler ve temsilcilikler nedeniyle yüklü miktarda maaş aldığı iddia ediliyor.

Kamuoyunda bu gelirlerin aylık 40 bin veya 50 bin lira olduğu yönünde iddialar dillendirilirken, Yüksel DEMİRGİL´in bunun ne kadar olduğunu şeffaf bir yönetim gereği halka açıklaması bekleniyor.

Genel Kurulun 5 Şubat 2018 Pazartesi Günü yapılacağı bilgisine ulaşılırken, neden Genel Kurul tarihinin kamuoyu bilgisine daha sesli sunulmadığı ise bir diğer merak konusu.

Ayrıca listelerin neden ilan edilmediği ve kimlerin oy kullanacağının ise kamuoyuna ilan edilmemesinin ardında başka adayların çıkmasının önünü almak mı olduğu ise özellikle merak ediliyor.

Kooperatif ve Demirgil şehir için risk alıp şehrin gelişmesi için yeterince gayret göstermedikleri için üyeler tarafından eleştiriliyor.

 



Anahtar Kelimeler: Seçim Yaklaştı
taner
15.01.2018 21:44:11
vah sivasım vah, kimlere kalmış, elbet bu şehir gelişmez,

sinan korkmaz
16.01.2018 19:14:19
allahını seversen git artık sivasın adamında dil yok sendede yazık kardeşim sivasa o koltuktamı ölecen yeter yeter dünya malı dünyada kalıyo