Seçimi Tek Başına Götürüyor

Seçimi Tek Başına Götürüyor

Seçimlere sayılı günler kala Ak Parti´nin seçim vizyonunu tek başına İsmet YILMAZ temsil ediyor. Sivas´ın TBMM´deki gururu olan YILMAZ, pek çok Sivaslı tarafından takdir ediliyor.

 

Sivas seçimlere hazırlanırken, kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı gözlemleniyor. MHP ve CHP 1 vekillerini korumanın yanı sıra ikinciyi zorlamaya çalışırlarken, Ak Parti ise İsmet YILMAZ ile sahadan ayrılmıyor.

Sivas´ın TBMM´deki gururu olan YILMAZ, şaibeye bulamamış, dürüst kişiliği ile Sivaslılar´ın beğenisini kazanan bir siyasetçi olarak büyük oy potansiyelini çekiyor.

YILMAZ´ın büyük bir oy kitlesi olduğu bilinirken, diğer partilerin YILMAZ´ın etkisinden dolayı 2. Vekil hayallerini gerçekleştiremeyecekleri siyasi yorumcularca dile getiriliyor.

Hemen hemen her fırsatta Sivas´ta bulunan YILMAZ, halk ile yakın temas içerisinde bulunmaktan da geri durmuyor. İyi bir liste hazırlayamayan Sivas Ak Parti teşkilatının, YILMAZ ile seçimi almayı hedeflediği belirtiliyor.

Sivas´taki bazı yatırımlara YILMAZ tarafından kaynak aktarıldığı Sivas kamuoyu tarafından bilinirken, özellikle YILDIZ DAĞI Kayak Tesislerinin hayata geçmesi için, müsteşarlığından bu yana YILMAZ´ın önemli destekler sağladığı vurgulanıyor.

1 Kasım seçimlerinden sonra tekrar İsmet YILMAZ´ı TBMM Başkanı olarak görmek isteyen Sivaslılar, başta KIZILIRMAK olmak üzere pek çok projenin hayata geçmesinde YILMAZ´ın başrol oynayacağını belirtiyorlar.



Anahtar Kelimeler: Seçimi Başına Götürüyor