Tarih: 06.05.2014 07:18

SEÇİMİN GİZLİ GALİBİ

Facebook Twitter Linked-in

Yerel seçimler sonrası şehrin yerel siyasi duruşu analiz ediliyor. İlk defa MHP’nin, yerel seçimlere bu denli asıldığını ifade eden birçok insan, Belediye Başkan Adayı Kürşat ERGÜN’ün projeleri ile göz doldurduğunu belirtiyorlar.

 Sivas yerel seçimlerin ardından yeni şekillenmelere doğru yol alıyor. Yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi adayı Kürşat ERGÜN’ün gösterdiği seçim performansı kamuoyu tarafından olumlu bulundu.

Kişisel didişmeler yerine, projeler üzerinden ilk defa Sivas’ta seçmen karşısına çıkan MHP’nin, seçimi alamamasına rağmen, genel seçimler için iyi bir prova sergilediği vurgulanıyor.

Özellikle Kürşat ERGÜN’ün, projeli beyanatları kamuoyu tarafından not edilirken, gelecek seçimler için de yarışın kıran kırana geçeceği işaretini veriyor.

Genelde MHP’nin Belediye seçimlerine sükûnetle girdiğini dile getiren bir çok Sivaslı seçmen, bu sene ilk defa MHP’nin devasa projeler dillendirdiğini ve bunun da yerel seçimlerin seviyeli geçmesine çok önemli katkı sunduğunu belirtiyorlar.

MHP’nin yerel seçim gayretinin önümüzdeki milletvekilliği seçimi için önemli avantaj sağladığı vurgulanıyor.

Kürşat ERGÜN’ün sergilediği bu önemli performansın, geçen genel seçimlerde Ünal COŞKUN tarafından da sergilendiği ve bu enerjik siyasetçilerin MHP’nin başarı çıtasını önümüzdeki seçimlerde yükseltebileceği öngörülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —