ŞEHİR Başkanını Arıyor!

ŞEHİR Başkanını Arıyor!

SİVASLILAR, Belediye Başkanının kim olacağına yoğunlaşmışken, görev süreleri az kalan mevcut yönetimin, geçen sürede ne yapıp ne yapmadıkları kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

SPHM ÖZEL HABER

Sivaslılar, yerel seçimlerde Belediyeyi yönetecek Belediye Başkanı ve ekibini şimdiden oluşturmaya başladılar. Ak Parti içinde pek çok aday BELEDİYE BAŞKANLIĞI için Ankara bağlamlı kulis faaliyetleri içerisinde olurlarken, MHP ve BBP de Sivas Belediye Başkanlığını istiyorlar.

Mevcut Belediye yönetiminin görev sürelerinin bitimine az bir zaman kala, bu yönetimin SİVAS için ellerinden geleni yapıp yapmadıkları konuşulmaya devam ediyor.

Kişiye özel imar uygulamaları olup olmadığı, eş dost akraba kayırmacılığı yapılıp yapılmadığı, inşat sektörü ve müteahitler ve yapı denetim şirketleri ile ilişkilerin ne boyutta olup olmadığı, vatandaşın sorunlarının  planlı ve programlı çözülüp çözülmediği halk tarafından irdeleniyor.

Mevcut Belediye yönetiminin görevlerinin bitimine 1 yıl gibi bir zaman kala, ehliyet ve liyakat esasını mihmandar edinip edinmedikleri ve bütün iş ve işleyişleri kamu yararına değerlendirip değerlendirmediklerinin, kendi vicdan terazilerinde tartıp tartmadıkları merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: ŞEHİR Başkanını Arıyor