Şehir BAŞKANINI Arıyor!

Şehir BAŞKANINI Arıyor!

SİVAS yerel seçimlere odaklanmışken, mevcut belediye başkanının başarısızlığı, şehirde değişik arayışların gündeme gelmesine neden oluyor. Özellikle MHP SİVAS Milletvekili Ahmet ÖZYÜREK´in ismi ön plana çıkıyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS siyasi hayatına giren Ahmet ÖZYÜREK, halk tarafından en yakın izlenen siyasi bir isim olarak dikkat çekiyor. Seçimler zamanında ?burada büro açıp halkın içinde olacağım? sözünü ilk olarak yerine getirmesi ise beğeni ile izleniyor.

MHP´nin şehirde hatırın sayılır oy alması ve özellikle AK PARTİ´den kayan oyların MHP´de toplanması, MHP´nin yerel seçimlerde önemli belirleyici olacağı kulislerde konuşuluyor.

Mevcut Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın başarısız ve halktan kopuk bir yönetim anlayışını benimsemesinin, oy kaybına neden olduğu ve özellikle MHP´nin oy artışının devam ettiği ifade ediliyor.

Önümüzdeki Belediye seçimleri için MHP´nin SİVAS´ta belirleyici olacağı kulislerde dillendirilirken,AHMET ÖZYÜREK´in ismi de öne çıkmaya başladı.

Halk ile yakın ünsiyet kuran, köprüleri ve protokal soğukluğunu yıkan  ÖZYÜREK´in,şehrin siyasi hayatında etkin olacağı kamuoyunda dile getirilirken, olası Belediye Başkanı adayları arasında da adı zikredilmeye başladı.



Anahtar Kelimeler: Şehir BAŞKANINI Arıyor