Tarih: 25.10.2018 18:31

Şehir BAŞKANINI Arıyor!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta son zamanlarda yapılan anketler merak uyandırıyor. ?Belediye Başkan adayı olarak kimi görmek istersiniz ve Belediye çalışmalarından memnun musunuz? türü anketler ilgi ile takip ediliyor.

24 HAZİRAN seçimlerinde Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın yanında olan SİVASLILAR, parti boyutunda ise AK PARTİ´ye 20 puana yaklaşık oy kaybı cezası verdikleri biliniyor.

AK PARTİ´nin merkezdeki oy kaybının nedenlerinin en önemlisinin Belediye Başkanı Sami AYDIN ve ekibi olduğunu dile getiren SİVASLILAR, belediye çalışmalarından memnun olmadıklarını her fırsatta vurgulamaya devam ediyorlar.

Birkaç haftadır yapılan anketlerde ise ilginç detayların olduğu haber merkezimize ulaşan bilgiler arasında. Bu hafta başı ANKARA bağlamlı çok özel bir bilgi ise  dikkat çekici.

SİVAS´ta yapılan anketlerde mevcut belediye başkanının isminin çıkmadığı hatta ilk 5 isim arasında dahi olmadığı iddia edilmekte.

Bu anketlerdeki verilerin doğru olduğunu dile getiren pek çok insan, kamuoyu kanaatinde de benzer sonuçların ortada dolandığını dile getiriyorlar.

Özellikle Belediye Başkanı Sami AYDIN ve Başkan kadar yetkili hatta Başkandan bile yetkili olduklarını iddia eden ekibinin tutum ve davranışlarının şehir halkı tarafından yoğun eleştiriler aldığı uzun zamandır dile getirilen konuların başında geliyor.

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —