Şehir Bu İsimleri İstemiyor!

Şehir Bu İsimleri İstemiyor!

Seçim gündemine girdiğimiz şu günlerde SİVAS halkı yaşanan süreci çok titiz bir şekilde takip ediyor. Halk tabanları olmayan Ekrem ERDEM, Hilmi BİLGİN ve Selim DURSUN´un, artık bu şehrin, siyasi kaderinden ellerini çekmesi bekleniyor. SİVASLILAR, yeni isi

SPHM ÖZEL HABER

Ak Parti seçim sürecini konuşurken, özellikle SİVAS bazlı değişimler de artık kapıda. Ak Partinin önemli isimlerinden biri olan ve pek çok kez Sivas siyasi hayatına müdahale eden Ekrem ERDEM´in artık şehrin kaderine dokunmaması gerektiği vurgulanıyor. SİVAS´ta yaşamadığı halde şehrin siyasi kulislerini geçtiğimiz dönem yönlendirme girişimi içerisinde olan ERDEM´in yaşadığı şehir için enerjisini sarfetmesi bekleniyor.

Sivas halkı bir zamanlar ?ÜLFET HUKUK DERNEĞİ? ile adeta şehri zapt eden isimlerden biri olan Hilmi BİLGİN´in es kaza  listede olması durumunda oylarını Ak Parti´ye vermeyeceklerini yüksek sesle dile getirmeye devam ediyorlar. İki dönemdir ANKARA bağlamlı kulis faaliyetleri ile listeye giren lakin şehirde kamuoyu desteği olmayan BİLGİN´in, artık siyasi hayattan çekilerek yeni isimlerin önünü açmasının ekmeğini yediği şehre bir vefa olacağı görüşlerini dile getiriyorlar.

Bir diğer isim olan Selim DURSUN ise şehirde hiç tanınmıyor. Ara ara SİVAS´ta görülen DURSUN´un bir daha SİVAS listesini işgal etmemesi gerektiğini dile getiren AK PARTİLİ seçmenler, DURSUN´un siyasi şansını başka şehirlerde denemesinin en doğru bir karar olacağını dillendiriyorlar.

Ak Parti´nin şehirde oy alabilmesinin birinci şartının şaibeye bulaşmamış yeni isimleri listeye koyması ile mümkün olacağı, Hilmi BİLGİN gibi halk tarafından yoğun eleştiri alan şahısları listeye koyması durumunda büyük oy kitlelerinin başka partilere kayabileceği yorumlar son günlerin en yoğun gündemi konumunda.



Anahtar Kelimeler: Şehir İsimleri İstemiyor
sinan korkmaz
26.04.2018 14:38:53
allah bunları bildiği gibi yapsın biz sivaslılar bunları buğuz ettik

Hilmi DOĞRU
27.04.2018 10:10:36
çok güzel de niyesn bakanı oraya dahil etmiyorsunuz.En az onlar kadar tabansız.Buram buram yalakalık kokuyorsunuz

Yusuf Kul
27.04.2018 11:29:22
ekrem erdem istanbul mv, sözde sivaslı. ankaradan, istanbuldan sivası karıştıran, sözde teammül yoklamalarına müdahale eden adam.

Sivaslı
30.04.2018 13:13:40
Sivas da Ak Partiden başka parti yokmu kardeşim,sizin işiniz gücünüz Ak Partimi git işini yap.Siz mis gibi bakan yalakasısınız...