ŞEHİR HİZMET BEKLİYOR!..

ŞEHİR HİZMET BEKLİYOR!..

SİVAS Ağız ve Diş Sağlığı Yönetimi eleştirilerin odağında. 2.5 yıldır görevde olan yönetimin arkamızda siyasiler var diye çalışma huzurunu sağlamak yerine pek çok mobing uygulaması ile şehrin tepkisini almaya devam ediyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, son 2 yıldır pek çok olumsuzlukla gündemde.2 yıldır kalite denetimi konusunda iyi bir sınav veremeyen yönetimin, puanının düştüğü bilgilerine ulaşılırken, vatandaşa hizmet sunumu noktasında memnuniyetsizliğin ise arttığı belirtiliyor.

SALGIN nedeniyle pek çok mağduriyetin de yaşandığı bilgilerine ulaşılırken,işin kolayına kaçan AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ yönetiminin, hastaları ÜNİVERSİTEYE yönlendirmeleri ise tepki ile karşılanıyor.

ÜNİVERSİTE DİŞ HASTANESİ, Pandemi süresi ve diğer zamanlarda iyi bir performans ile şehrin sağlık sorunlarına ivedi cevap verirken, AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNİN mobbing ve şikayetlerle olumsuz görüntü içerisinde olması kabul edilir görülmüyor.

YÖNETİMİN, var olan sorunların giderilmesi noktasında başarı göstermek bir yana bu sorunları tetikler hareket etmesi şikayetlşere neden olurken, ?arkamızda siyasiler var bize kimse bir şey yapamaz? türü sığ algı oyunlarına ise şehir yöneticilerinin müsaade etmemesi bekleniyor.

 

 



Anahtar Kelimeler: ŞEHİR HİZMET BEKLİYOR
fatih demir
24.06.2020 23:42:01
nasıl olsa il yönetiminde dayıları var arka çıkarlar. çok önemli değil halk zorluk çekecekmiş

melihhhh
25.06.2020 00:09:27
ortodonti bolumune mumkun değil randevu alamıyorsunuz.Gidiyorsunuz 6 dolu diyorlar.6 ay sonra gidiyorsunuz yine 6 ay.Üniveritye gidin deniliyor üniversitede ise 2 yıldan önce sıra gelmez diyerek kayıt yapıyorlar.EE ne yapacagız yada çocukalrı ortodonti sıkınıtısı olan kişiler beklesin mi garip çözüm bekleyen ciddi bir sorun.O kadar büyükşehir olmaya aday sivas şehri fakat çogunzu ortodonti hastası ise yandınız özelde yok kayseriden diş doktoru geliyormuş.Hizmet bekliyor sivas halkı ortodonti bölümünden