Şehir İçin Ne Zaman Konuşacak?

Şehir İçin Ne Zaman Konuşacak?

Kentin konseyinin Başkanı olan Mimar Serdar İNCE´nin ne zaman şehrin geleceği için fikir beyan edeceği merak konusu. İsmi var icraatı yok olan Kent Konseyi´nin ise Belediye Başkanı Aydın´ın güdümünden çıkamadığı iddiaları ise herkesin dilinde.

SPHM ÖZEL HABER

Şehrin STK´sı olması gerekirken Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın yönlendirmesi ile hareket ettiği iddia edilen KENT KONSEYİ´nin ne yaptığı merak konusu.

Hızlı Tren´in güzergah değişiminin ve özellikle de Üniversite tarafına kaydırılması akabinde muhtemel oluşacak olan ÇİN SEDDİ vari viyadükler konusunda bir görüş bildirme zahmetinde bulunmayan Mimar Serdar İNCE´nin, bu konuda ?lal olmuş dillerinin ? sebepleri analiz ediliyor.

En son Eski Numune Hastanesi tartışma konusu iken hastane önüne gelip yapı hakkında kamuoyunu bilgilendirme gibi kamu yararına bir görüş beyan etmekten kaçınan İNCE´nin, KENT KONSEYİ icraatları da kamuoyunda beğenilmiyor.

Hiçbir merciye bağlı olmadan ve hiçbir merciden direktif almadan sadece ama sadece halkın ve şehrin menfaatleri doğrultusunda hareket ederek önemli fikirler ortaya koyması gereken KENT KONSEYİ üyelerinin ise, özgür ve tarafsız bir düşünce ortaya koyamadıklarından dolayı istifa etmeleri bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Şehir İçin Zaman Konuşacak