Şehir KAMUOYU Bunu Konuşuyor!

Şehir KAMUOYU Bunu Konuşuyor!

SİVAS BELEDİYESİ´nde görev değişimi akabinde, yeni yönetimin esaslı bir borç yükü ile karşılaştığı öğrenildi. BELEDİYE´nin kaynak bulamaması halinde, sıradan Belediye işlerini ancak yapabileceği iddia ediliyor.

SPHM ÖZEL HABER

SAMİ AYDIN´ın görevi bırakması akabinde, yeni yönetimin borç yükü ile karşılaştığı iddia ediliyor. Belediye haber kaynakları, Sami AYDIN zamanından epey bir borç kaldığı ve hali hazırda kısa zamanda ödenmesi gereken yüklü miktarda borcun bulunduğunu ifade ediyorlar.

Hatta mevcut Belediye Başkanı Hilmi BİLGİN´in Ankara bağlamlı kaynak arayışında olduğu belirtilirken, kısa zamanda epey bir kaynağa ihtiyaç olduğu vurgulanıyor.

Kaynak bulunamaması durumunda Belediye hizmetlerinde sıradan çalışmaların ancak yapılabileceği, şehrin ufkunu açabilecek yatırımlara bütçenin kısıtlı olmasından dolayı girilemeyeceği belirtiliyor.

Eski Başkan Sami AYDIN´ın hesapsız kitapsız plan ve projelerinden dolayı Belediye bütçesinin ?har vurulup harman savrulduğu? ise şehir kamuoyunda aylardır konuşulan konuların başında geliyor.



Anahtar Kelimeler: Şehir KAMUOYU Bunu Konuşuyor