Şehir Müjde Bekliyor!

Şehir Müjde Bekliyor!

SİVAS´ın en renkli ilçelerinden biri olan ZARA´da pek çok tesisin açılışının yapılması Zaralılar´ı memnun etti. Bakan YILMAZ ve Milletvekili Habip SOLUK başta olmak üzere pek çok ismin katıldığı açılışla, İlçeye önemli yatırımlar kazandırıldı.

 

SİVAS´ın en renkli ilçelerinden biri olan ZARA, tarihi anlara şahitlik etti. Misafirperverliği, hoşgörüsü ve capcanlı kültürel dokusu ile her türlü yatırımı hak eden Zara insanı, Bakan Yılmaz ve Vekil SOLUK başta olmak üzere pek çok ismi ağırladı.

Önemli yatırımların açılışlarının yapıldığı ilçede eski Vekil Ali TURAN´ın konuşması çok dikkat çekti. Konuşmasında ?Zara´nın Ak Parti´ye ve Ak Parti Belediye Başkanı adayı Ahmet PALA´ya destek vermesi durumunda, PALA´nın vaad ettiği yatırımları ola ki gerçekleştirmediği anda, kendisinin cebinden karşılayacağını vaad ettiğini söylemesi? beğeni ile izlendi.

TURAN´ın bu konuşmasının yorumlamasını yapan Sivaslılar, özellikle Ali Turan ve Selim Dursun´un İstanbul odaklı epey bir çevrelerinin olduğu, iş ve ticaret alemi ile yakın dostluklarının olduğu ve bu dostluğun en kısa zamanda şehre bir katkı sağlaması gerektiği görüşlerini dile getiriyorlar.

Ali TURAN ve Selim DURSUN´un, iş adamlarını SİVAS´a yatırım yapmaya yönlendirmelerinin zamanının geldiği de artık yüksek sesle dillendiriliyor...

ÖZELLİKLE Ali TURAN´ın Zara´daki konuşmasından yola çıkan pek çok SİVASLI, Ali TURAN ve Vekil Selim DURSUN´un, maddi olarak durumlarının iyi olduğu ve şehrin kendilerini epey zamandır desteklemeleri ve siyasi arenada yalnız bırakmamasından dolayı bir VEFA örneği sergileyerek şehre bir okul yaptırmayı düşünmeleri gerektiği yorumları yapılıyor.

İş ve ticaret alemiyle de yakın ilişkiler içerisinde olan bu iki siyasi ismin, bir okul yaptırmalarının zamanının geldiği ve böylelikle Sivaslılar´ın onlara verdiği siyasi desteğe bir teşekkür olabileceği görüşleri ifade edilmekte.

 

 



Anahtar Kelimeler: Şehir Müjde Bekliyor