Tarih: 13.07.2021 13:10

ŞEHİR KAMUOYU RAHATSIZ!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

TÜRKİYE PARTİSİ İL BAŞKANI iken zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ı etik olmayan bir protesto mantığı ile "eşekle protesto" eden şimdiki ÖZBELSAN GENEL MÜDÜRÜ Ahmet KUZU yine olumsuz anlamda şehrin gündeminde.

Başkan BİLGİN'in özellikle her ANKARA seferinde "İÇİŞLERİ BAKANI Süleyman SOYLU'ya Ahmet KUZU'yu da götürerek siyasi areneya hazırladığı iddia edilmekle birlikte, KUZU'nun "SOYLU'nun PRENSİ" olarak da algılanmasına nedne olduğu AK PARTİ camiasında dile getirilen konuların başında geliyor.

Son bir haftadır SİVAS kamuoyunu meşgul eden bir haber ise dalga dalga yayılıyor. Ahmet KUZU'nun eşini "hülle mantığı" ile TOKAT VALİLİĞİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ yaptırdığı ardından da CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNE memur olarak atattığa haberleri toplumda sert tepki ile karşılandı.

Akabinde gelen haberler ise şaşkınlık oluşturdu. KUZU'nun yine "BALDIZINI" Buruciye A.Ş'ye oradan da "SİVTAŞ" a yerleştirdiği iddialarına ise hali hazırda AHMET KUZU bir yanıt vermezken, iddialarıın doğruluğunu da pekiştirdiği belirtiliyor.

Konunun bütün ayrıntıları ile SİVAS vekillerine iletildiği haberleri alınırken, asıl muhatabın ise sessizliğini koruyan BAŞKAN BİLGİN olduğu vurgulanıyor.

BAŞKAN BİLGİN'in kendi bünyesinde görevli AHMET KUZU'nun bu tür iş ve işlemleri, yani kamuoyunda söylenen tarzıyla "hülle" girişimleri hakkında kısa zamanda kamuoyuna bir bilgilendirme yapması bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —