ŞEHİR KİTABA DOKUNACAK!

ŞEHİR KİTABA DOKUNACAK!

STHM ÖZEL HABER

Yaklaşık 12 yıl önce SİVAS TİMES GAZETESİ yazarlarının üstün çabası ve temasları ile ilki yapılan SİVAS KİTAP GÜNLERİ'nin 11.si başladı.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen açılışa Vali Dr.Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Adem Uzun, il protokolü ve kitapseverler katıldı.

Açılışta konuşan Vali Şimşek; "Bu yıl etkinliğimizi, özellikle üniversite öğrencilerimizin daha fazla istifade edebilmeleri amacıyla 21-27 Ekim tarihleri arasında ilimizin en büyük kapalı mekânlarından birisi olan Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştiriyoruz. 100'lerce yayınevinin teşrif ettiği, onlarca yazarın söyleşi ve imza gününün yer aldığı, sosyal ve kültürel içerikli programlara tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi içerisinde 100'lerce yayınevinin okurlarla buluşacağı kitap günlerinde, onlarca yazar, söyleşi ve imza günü yer alacağı etkinlikte ayrıca sinema günleri kuşağı ile bu sektörde önemli başarılara imza atmış olan renkli simalar da sevenleri ile buluşacak.



Anahtar Kelimeler: ŞEHİR KİTABA DOKUNACAK!