Şehir Kamuoyu Bu Vakfı Konuşuyor

Şehir Kamuoyu Bu Vakfı Konuşuyor

Sivas Hizmet Vakfı son günlerde kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor. Vakfa bağlı Sivas Kömür Tevzi şirketinin 1 trilyon civarında büyük bir zarar içinde olduğu ve bu zararın neden ve nasıl yapıldığı konuşuluyor.

 

Sivas Hizmet Vakfı şehir kamuoyunda alttan alta eleştirel bir anlamda konuşulmaya devam ediyor. Başarı ve hayır hizmetleri ile bilinen vakfın zarara uğratıldığı dile getiriliyor.

Özellikle Sivas Hizmet Vakfı'na bağlı Sivas Kömür Tevzi LTD. de garip şeylerin yaşandığı dilden dile dolaşıyor. Sivas Kömür Tevzi'nin yaklaşık 1 trilyon lira civarında zararda olduğu hatta bu rakamın daha da yüksek olduğu iddia ediliyor.

Son birkaç yıldır devam eden bu zararın son anda mahkemeye intikal ettiği ve eski müdürün mahkemeye verildiği bilgisi haber merkezimize ulaştı.

Ünal Fırat, Fikret Ünsal,Beşir Köksal, Yüksel Demirgil, Rektör, Belediye Başkanı, Vali, Vali Yardımcısı, Zihni Taştan,Sadettin Doğan'dan oluşan yönetim ekibinin konu hakkında kamuoyunu aydınlatmaları bekleniyor.

Bir gece düzenleyecek olan vakfın, bu iddialara ne cevap vereceği ise şimdiden merak ediliyor. Birkaç yıla yayılan zararın 1 trilyon civarında olduğu iddia edilirken, bu zararın neden yapıldığı ve bu süreçteki sorumluların kamuoyunu acilen aydınlatmaları bekleniyor.