Şehre Bir Çivi Çak!

Şehre Bir Çivi Çak!

SİVASLILAR´ın tanımadığı ve bir anda piyangodan şehre vekil olan Selim DURSUN eleştirilerin odağında. Genelde şehre pek uğramayan DURSUN´u Sivas´ta görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. İstanbul bağlamlı iş dünyası ile yakın ilişkileri olan DURSUN´un,

   

Sivas´ta en çok eleştirilen vekillerin başında gelen Selim DURSUN, Osman Seçilmiş mesire alanı açılışında şehirde görüldü. Referandum zamanında da tek başına fazlaca gezmeyen, şehrin sevdiği vekillerden olan Habip SOLUK ile birlikte seçim çalışmalarına katılan DURSUN´u Sivaslılar tanımıyorlar.

Şehrin tanımamasına rağmen Ankara ve İstanbul bağlamlı ticari dostluklarını kullanarak listeye giren DURSUN´un Sivas için ne yaptığı ise bilinmiyor.

Ticari anlamlı bağlantıları olmasına rağmen, şuana kadar bu ilişkileri Sivas için kullanmayan DURSUN´un, gelecek seçimde SİVAS´ın kıyısına köşesine yaklaşmaması isteniyor.

Referandum zamanında da halkın tepkisinden çekinildiği için Habip SOLUK´un yanında seçim çalışmalarına katıldığı biliniyor.

SİVASLILAR, Milletvekili Selim DURSUN´u Sivas´ta göremediklerini belirtiyorlar. DURSUN´un, bir yatırım veya bir proje ile adının gündeme hiç gelmediğini vurguluyorlar.

Karizmatik bir lider sayesinde pek çok insanın vekil olduğu yorumları yapılırken, şehirde verilen oyların da Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, Bakan YILMAZ ve Habip SOLUK eksenli olduğu aksi halde, Ak Parti´nin diğer vekilleri ve yerel siyasi kişilerin alacağı oyun yüzde 1´lerde olacağı görüşleri dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Şehre Çivi