Tarih: 15.06.2016 22:28

Şehre Dair Hayalleri Var

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas yeni Vali´den çok önemli çalışmalar bekliyor. Hantal, heyecanı bitmiş, yürümeye mecali olmayan, günü kurtaran yönetici tipi yerine, cevval, atik isimlerin artık şehrin kaderinde etkin olmaları memnuniyet oluşturuyor.

Vali GÜL´ün terlemeye geldim demesi ise Sivas´ta sevinç yarattı. Çalışmayan bürokrasinin korktuğu bu cümle ise vatandaşları mutlu etti.

Tepeden tırnağa dökülen şehrin yeniden yapılanması hususunda Bakan YILMAZ´a en çok yardımcı olacak olan isim olan GÜL´ün, hayalleri ve ideallerinin olması ise heyecan oluşturdu.

Vali GÜL´ün Devletin kendisine verdiği yetkiyi kullanarak pek çok alanda değişime gitmesi bekleniyor. Özellikle Valilik iç işleyişine hakim olan personelin daha çok vatandaş odaklı çalışmasını sağlaması beklenirken, yerlerde sürünen şehrin eğitimi için de acil tedbirler alması gerektiği ifade ediliyor.

Tarihi eserlerin restorasyonu ve tanıtımının da yine Valilik tarafından ivedi hale getirilmesi gerektiği belirtiliyor.

Vali GÜL´ün okullar bölgesi sorununu da biran önce eğitim öğretim dönemine girmeden çözmesi bekleniyor.

Kültür ve Turizm´de sıfırın altında olan şehrin, Kültür vizyonunun da Hasan CANPOLAT gibi dizayn etmesi bekleniyor.

65 yaşına kadar emekli olmayacağı sanılan Kadir PÜRLÜ´nün hazırlayacağı ?başarılıyız sunumuna? itibar etmemesi zira ortada bir başarının mevcut olmadığı Sivas kamuoyunca biliniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —