Şehrin Geleceğini O Belirleyecek

Şehrin Geleceğini O Belirleyecek

İsmi hiçbir şaibeye, yolsuzluğa, usulsüzlüğe karışmamış olan İsmet YILMAZ, dürüstlüğü ile halk tarafından takdir ediliyor. Kabine de olmasa da Sivaslıların Bakanı olarak siyasi bir belirleyici olan YILMAZ´ın, yeni dönemde de şehrin siyasi ve bürokratik ak

SPHM ÖZEL HABER

Sivaslılar İsmet YILMAZ´ı şehrin siyasi bir büyüğü olarak sevip sayıyorlar. Bakanlığı zamanında elinden gelenden fazlasını yaparak, şehre maddi katkıları eksik etmeyen YILMAZ´ın, bu emekleri takdir ediliyor.

Yeni dönemde ise Bakan YILMAZ´ın şehirde AK PARTİ´nin kaybettiği oyları yeniden toparlayacak adımları atacağı biliniyor.

İsmet YILMAZ´ın en önemli adımlarından birinin Ak Parti içindeki AKP´liler diye tabir edilen ihaleci, hazırcı, çıkarcı taifeyi tasfiye etmek olduğu görüşleri dile getiriliyor.

Belediye Başkanını belirleyecek ismin de YILMAZ olacağı ifade edilirken, şaibeye bulaşmamış yeni bir ismin şehirdeki AK PARTİ´nin kayıp oylarını geri toparlayacağı görüşleri dile getiriliyor.

SİVASLILAR ise Bakan YILMAZ´ın kapısını her çaldıklarında ona ulaştıklarını ve sorunlarının çözümü için YILMAZ´ın elinden geleni yaptığını belirtiyorlar.