Tarih: 07.09.2015 21:56

Şehrin Kredisini Harcadılar

Facebook Twitter Linked-in

 

Rektör olmadan önce şehrin inisiyatifini almayı başaran Faruk KOCACIK, hayal kırıklıklarıyla dolu bir 3 yılı geride bıraktı. Başta kendi oğlu olmak üzere pek çok kişiye özel kadro ve iş alanında adı geçen KOCACIK´ın, mevcut başarısızlığında Ertan BUYRUK ve Hüseyin YILMAZ´ın da katkıları olduğu biliniyor.

Hüseyin YILMAZ´ın akademisyenliği bırakıp, kadrolu aday adaylığı için her daim Ak Parti kapısını aşındırdığı bilinirken, Ak Parti´nin YILMAZ´a şans tanımayacağı vurgulanıyor.

Mehmet BAKIR, Ertan Buyruk, Hüseyin YILMAZ, Hüseyin SARI, Faruk KOCACIK´ın olası B planlarının da YILMAZ´ı vekil yapıp, bu ekipten birini de rektör yapmak istedikleri Sivas kamuoyu tarafından dillendiriliyor.

Gerek hastane boyutunda, gerekse pek çok alanda başarı yerine iç huzursuzluk ve kişiye özel kayırmacılık iddiaları ile sık sık gündeme gelen Cumhuriyet Üniversitesinin, yeni kurulan üniversitelerden de epey geride olduğu dile getiriliyor.

Faruk KOCACIK döneminin, Mehmet BAKIR ve İlyas DÖKMETAŞ döneminden bile çok kötü olduğunu belirten üniversite kaynakları, önümüzdeki dönem bu ekipten birinin Rektör adayı olmaya cesaret edemeyecekleri, zira dişe dokunur bir icraat ortaya koyamadıklarını dile getiriyorlar.

Faruk KOCACIK ve ekibinin ilk önce vekil Nursuna MEMECAN´ı çok başarılıyız diye yanılttıkları, daha sonrada Milli Savunma Bakanı YILMAZ´ı çok çalışıyoruz diye yanılttıkları üniversitede dilden dile dolaşıyor.

Yeni bir kadro ve ekibin, kaybolan yılları ve yanlı kadrolaşmaları ancak ve ancak 20 yılda düzeltebileceği ifade ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —