Şen Bacı Koşturuyor

Şen Bacı Koşturuyor

Yakin zamanda açıklanan aday listesini görünce Elbeylilerin iyi bu sefer bizim yöremizden vekil çıkacak diye umutlandıkları hatta keşke iftar yemeğini simdi verseydik vekilimizle bol bol selfi cekinirdik dedikleri ancak Semiha Ekinci´nin ben bütun Sivasin

 

Milletvekili adayları açıklandıktan sonra Sivas ta birçok kööy ilce kasaba derneği keşke bizim yöreden de aday olsaydı gibi basit sig düşüncelere sahip olmalarından dolayı vekillerin etrafına çöreklenerek garip bir aidiyet projesi oluşturmaya çalışsalar da bu istekleri toplumun büyük bir kısmi tarafından pek karşılık bulmadı.

Öyle ki Sivas ta 30 tane yörenin anlaşılması zor bir inatlaşmayla siyasette bürokraside biz seçtirdik bizden olmalı gibi garip söylemlerle şehrin gerçek sorunlarından uzak bencil bir düşünce içine girmeleri hatta yöre yarışı gibi basit bir düşünceyle hareket etmeleri yıllardır maalesef ortada duran bir sorun.

Yakin zamanda açıklanan aday listesini görünce Elbeylilerin iyi bu sefer bizim yöremizden vekil çıkacak diye umutlandıkları hatta keşke iftar yemeğini simdi verseydik vekilimizle bol bol selfi cekinirdik dedikleri ancak Semiha Ekinci´nin ben bütun Sivasin adayıyım diyerek teşkilatları da bilen birisi olarak Susehrinden İmranliya Yildizelinden Doğansara bütün vatandaşları kucaklayacağına şehir inanmakta.

Geçmişteki hatalardan Semiha Ekinci´nin ders çıkardığı şehirlilik bilinciyle hareket edeceği konuşulmakta.

Elbeylilerin köylerinde ağırlamak istediği Ekinci´nin ramazanda herkese ayni mesafede yaklaşacağı belirtilmekte. Elbeyliler bu duruma üzülür mu bilinmez. Semiha ekinci elbeylileri mutlu etmese de şehirli olan ve farklı yörelerden gelen herkesi kucaklayacağı inanılmakta.



Anahtar Kelimeler: Bacı Koşturuyor
Nejat DEMİR
30.05.2018 01:34:33
Lafa bakılmaz yaptığı iş ainesidir sözüne uyan bir kardeşimiz Sivas için canla başla çalışacağı elinden gelenin en iyisini Sivas ve Sivaslı için yapacağı inancındayım lakin diğer her birinin yapıp dar bir çevre içerisinde sıkışıp büyük çoğunlukla arasına girmek isteyenler fırsatı ganimet bilen kaz tavuk hesabı yapan kuşatanlarca rahat bırakılır ve en önemlisi onlara ayak uydurmazsa çok başarılı olacağı inancımı AK siyasette sürekliliği olacak bir potansiyel. AK YOLDA SİVASIN YİĞİT İNSANLARIYLA BİR VE BERABER OLDUĞU SÜRECE HAK GÖREVLERİN ÜSTESİNDE BAŞARIYLA GELECEKTİR.