Sen Kal Bari!

Sen Kal Bari!

Geçen dönem yapılan rektörlük seçimlerinde, belli ittifaklar yapılarak rektörlük yarışından çekilen isimlerin bir bir üniversite yönetiminden tasfiye edildikleri gözlemleniyor.

 SPHM (Sivas Postası Haber Merkezi)

Üniversite rektörlük seçimleri zamanında oluşturulan ?insiyatif gurubu? ile belli ittifaklara gidiliği lakin seçim akabinde bu ittifaka gidilen isimlerin bir bir tasfiye edildikleri kamuoyunda dile getiriliyor.

Üniversitede rektör yardımcılığı koltuğundan Prof. ÇİMEN´in gitmesi ile bir değişim yaşanırken, şimdi ise gözler Prof.Dr. Ali TAŞKIN´ın üzerinde.

Rektör yardımcısı olan Prof.Dr. Ali TAŞKIN´ın da yeni yılda görevde olmayacağı iddia ediliyor. Üniversitede 2018 yılı ile bazı değişikliklerin gündemde olduğu ve ikinci adım olarak da Ali TAŞKIN´ın görevi bırakıp yerine yeni yönetime çok daha yakın bir ismin atanacağı konuşuluyor.

Prof. Ali TAŞKIN ise yakın tanıyanlarca ?efendi? biri olarak bilinmesine rağmen, yapılan yanlışlara karşı ise ?neme lazımcı? olarak biliniyor.



Anahtar Kelimeler: Bari
Esvet
29.09.2017 08:57:10
Ne oldu? Yoksa şimdide birisi oğlunu tıp fakültesi anatomide mi yrd. doç. yaptı?

dogrucu
4.10.2017 06:05:26
Mehmet Çimen sülalesini doldurdu üniversiteye. Oğlunu kendi bölümüne aldı. o kadar etik bir durum ki bu, oğlunun sınavına juri uyesi olarak soktuğu muhittin sönmezi etik kurul başkanı yaptı. o da böylesine etik!! bir sınavdaki görevini başarıyla tamamlayarak utanmadan atlamış başkanlığa. böylece dönerden pay alıp uffak uffak çimen agasının izinden yurumek için ilk adımı atmış, bir rivayete göre sönmez paşa kendi biyolog oğlunu da anatomiye almak için yol yapıyormuş. çimen öbür oğluyla gelinini iktisata yeğenini koordinatörlüğe aldırmış. eee alınacak kimse kalmayınca da ben yükümü aldım hilmi paşa devam etsin demiş. sen kal bari dediğiniz taşkın da zoolog kızını tıp fakültesi alacakmış. hani şu vakıftan maaş alıp başına geldiği kreşi darmadağan ettiği iddia edilen sonra da ödül olsun diye eczacılıktan tıp mikrobiyolojiye kapağı atan ahmet alim var ya onun yanına işte. hayırlı olsun herkese. nasılsa yürekli dürüst biri gelir birgün bütün bunlardan hesap sorar.

HGS KAMPUS GEÇİŞLERİ
5.10.2017 08:29:09
Sivas Postası olarak alın size bir haber önerisi. Tanesi 25 kuruşa Çinden getirtilebilen bu HGS etiketlerini en düşük 50TLye satacaklar. İlk araç personel için ücretsiz diğerlerine alacaklar. Şirket araçları daha da vahim ilk alım 300 ve her yıl 300 TL ödeyecekler. 1- Kampuse girmeye hakkı olan hiç kimseye giriş ücretli diyemezsiniz. Yasal değil. İşveren çalışanın işyerine ulaşmasına engel koyamaz ve bunun için ücret talep edemez. 2- Kampuste çalışıyorsanız istediğiniz aracınızla (2.,3.,4., arkadaşınızınki vs ile) kimliğinizi göstererek giriş yapabilirsiniz. Engelleme olursa doğrudan yasal işlem yapabilirsiniz. (Tutanak tutturup savcılığa suç duyurusu yapmak gibi) 3- Biraz araştırın bu teknolojiyi göreceksiniz hiç güvenli değil. Kolayca kopyalanıyormuş. Eskisinden daha fazla güvenlik sorunu yaşanabilir. 4- HGS ETİKETLERİ İÇİN PARA VERMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ. 25 Kuruşa malolan etikete 50Lira istenmesinin hiç bir haklı yanı yoktur.

Cengiz Gençgel
6.10.2017 09:12:05
Faruk Kocacık, Ertan Buyruk kadrolaşma ve hak yeme konusunda uzmanlardı. Alim Yıldız döneminden umutluyduk ancak görüyoruzki çimen ve taşkın da bu işlerin uzmanıymış.bu dünyada olmazsa öbür tarafta iki elimiz yakanızda.

bahri
9.10.2017 12:34:43
Ali Taşkın yapacağını yapmış. Kızını tıp fakültesine sokmuş. Gitse ne olur gitmese ne olur