Sen Neymişsin Be Abi?

Sen Neymişsin Be Abi?

Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun ?gece gündüz çalışarak yüzde 70 civarında oy aldık? demesi komik bulundu. Oyların tamamının Sivas´ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın ismine verildiği herkesçe bilinmesine rağmen, KUZU´nun bunu sahiplenme girişimi

 

Ak Parti seçim başarısını konuşurken, Sivas bağlamında başarısız ve beceriksiz bir seçim çalışması içerisinde bulunan Merkez İlçe´nin, Sivas´ta alınan oyları kendi çalışmaları olarak kamuoyuna yansıtmaları komik bulundu.

Özellikle Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun, partiye girdiği günden bu yana ?benlik açmazı? içinde bir takım açıklamalar yaptığını dile getiren Ak Parti kaynakları, ben merkezli açıklamaların ekip çalışması anlayışına yaraşmadığını dile getiriyorlar.

KUZU´nun her toplantı ve basın ile bir araya gelmede alınan yüzde 70 civarındaki oyu kendilerinin çalışmasına bağlamak istemesi tuhaf bulundu.

Sivas´ta Ak Parti´ye verilen oyların hemen hemen geneline yakınının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın şahsına verildiği bilinmesine rağmen, parti içi muhalif KUZU´nun ?oyu gece gündüz çalışmamız sonrasında aldık? demesi değişik soru işaretleri ile karşılandı.

Ahmet KUZU´nun, İl Başkanı Ziya ŞAHİN´i indirmek için birlikte hareket eden bazı isimlerle ortak hareket ettiği ve hatta Bakan İsmet YILMAZ´ın Ziya ŞAHİN´i desteklemesine rağmen, KUZU´nun parti içi muhalif bir ekiple fırsat buldukça değişik ataklara geçen en zayıf halkalardan biri olduğu parti kaynaklarınca dile getiriliyor.

Türkiye Partisi´nden Ak Parti´ye geçtiği günden bu yana parti prensiplerini benimsemede başarı gösteremeyen KUZU´ya, tepkilerin ardı arkası kesilmezken, aylardır istifası beklendiği halde istifa etmemesi de yerel siyasi kulislerde anlamlandırılamıyor.



Anahtar Kelimeler: Neymişsin
Sivaslı
17.01.2016 10:02:26
Sivas meydanına sürdüğü eşşeklerden belli idi bu kuzunun, KOÇ ! olacağı. 7 haziran da ortada görünme 1 kasıma sahip çık. Bu Ahmet sivas´ta daha çok ekmek yer ben diyeyim size.

taner
17.01.2016 20:42:52
sadece bu şahıs değilki, sivasta ak parti kadrosu çok sıradan, Allah bilir üniversite mezunu değildir çoğu, ak parti sivas ta bu kadroyla % 70 oy nasıl alabilirki, insanlar tayyip erdoğan a veriyor bunlarda zannediyorki biz kazandık, bizede gülmek kalıyor::)) üzülüyorum sivasın haline bu şahıslar yüzünden sivas pastadan pay alamıyor, sürekli eriyor,

sefilix
18.01.2016 11:52:04
Allah sizi star etsin. yöneticilerin çoğu üniversite mezunu değil demek ne demek. halkın iradesi. okuma yazma bilmese de akp mize oy veriyorlar. sağlam irade. durmak yok yola devam. zaten adam gibi okul bitiren de akp mize oy vermiyor. adam gibi okuldan kastım eğitim ha. okul değil iyi eğitim almış olanlar geçmişi unutmayanlar sloganlarla yaşamayanlar hayattan maddi değil manevi zevk almaya çalışanlar... vs vs

selim inan
24.01.2016 00:29:07
Ben, Aziz Nesin´in "ZÜBÜK" adlı kitabını roman niyetine okurdum, meğerse bu kitabı siyasette (!) başucu bir rehber kitap olarak kullananlarda varmış. Bravo diyorum, başkada bişey diyemiyorum.