Sen Neymişsin Be Abi?

Sen Neymişsin Be Abi?

Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun ?gece gündüz çalışarak yüzde 70 civarında oy aldık? demesi komik bulundu. Oyların tamamının Sivas´ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın ismine verildiği herkesçe bilinmesine rağmen, KUZU´nun bunu sahiplenme girişimi

 

Ak Parti seçim başarısını konuşurken, Sivas bağlamında başarısız ve beceriksiz bir seçim çalışması içerisinde bulunan Merkez İlçe´nin, Sivas´ta alınan oyları kendi çalışmaları olarak kamuoyuna yansıtmaları komik bulundu.

Özellikle Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun, partiye girdiği günden bu yana ?benlik açmazı? içinde bir takım açıklamalar yaptığını dile getiren Ak Parti kaynakları, ben merkezli açıklamaların ekip çalışması anlayışına yaraşmadığını dile getiriyorlar.

KUZU´nun her toplantı ve basın ile bir araya gelmede alınan yüzde 70 civarındaki oyu kendilerinin çalışmasına bağlamak istemesi tuhaf bulundu.

Sivas´ta Ak Parti´ye verilen oyların hemen hemen geneline yakınının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın şahsına verildiği bilinmesine rağmen, parti içi muhalif KUZU´nun ?oyu gece gündüz çalışmamız sonrasında aldık? demesi değişik soru işaretleri ile karşılandı.

Ahmet KUZU´nun, İl Başkanı Ziya ŞAHİN´i indirmek için birlikte hareket eden bazı isimlerle ortak hareket ettiği ve hatta Bakan İsmet YILMAZ´ın Ziya ŞAHİN´i desteklemesine rağmen, KUZU´nun parti içi muhalif bir ekiple fırsat buldukça değişik ataklara geçen en zayıf halkalardan biri olduğu parti kaynaklarınca dile getiriliyor.

Türkiye Partisi´nden Ak Parti´ye geçtiği günden bu yana parti prensiplerini benimsemede başarı gösteremeyen KUZU´ya, tepkilerin ardı arkası kesilmezken, aylardır istifası beklendiği halde istifa etmemesi de yerel siyasi kulislerde anlamlandırılamıyor.



Anahtar Kelimeler: Neymişsin